Απολογήθηκε ο στρατιωτικός που παγίδεψε τον 14χρονο

Must Read

Το κατώφλι του ανακριτή του Στρατοδικείου Ξάνθης πέρασε χθες το πρωί προκειμένου να απολογηθεί ο στρατιωτικός από την Ορεστιάδα ο οποίος κατηγορείται ότι παγίδεψε έναν 14χρονο και τον βίασε σε αποθήκη έπειτα από ραντεβού που έκλεισαν στο διαδίκτυο.

Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για τις κατηγορίες ασελγών πράξεων κατά ανηλίκου και προσέγγισης ανηλίκου μέσω διαδικτύου. Από τις Αρχές συνελήφθη και ο 14χρονος, καθώς φέρεται ότι λίγες ώρες μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό του επιχείρησε να ληστέψει τον 25χρονο, αρπάζοντας το κινητό τηλέφωνό του. Ο ανήλικος, που πέρασε προχθές το μεσημέρι την πόρτα του ανακριτή στην Ορεστιάδα, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο τους συναντήθηκαν σε εγκαταλειμμένη περιοχή των αποθηκών του σιδηροδρομικού σταθμού στην Ορεστιάδα ύστερα από κλήση που έκανε ο στρατιωτικός στον ανήλικο για ερωτικό ραντεβού. Από τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Αστυνομία προκύπτει ότι ο στρατιωτικός γνώρισε τον 14χρονο στο διαδίκτυο. Εκλεισαν ραντεβού και βρέθηκαν σε αποθήκη του ΟΣΕ στην Ορεστιάδα. Μετά τον βιασμό του παιδιού ο 25χρονος επιχείρησε να φύγει, αλλά το ανήλικο θύμα άρχισε να τον καταδιώκει. Οταν τον έφτασε άρχισε να τον γρονθοκοπεί και προσπάθησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο που είχε ο 25χρονος.

Ο στρατιωτικός, τραυματισμένος, ειδοποίησε την Αστυνομία και πολύ γρήγορα και οι δύο συνελήφθησαν. Ο μεν 25χρονος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και ο δε 14χρονος για απόπειρα ληστείας και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο βιασμός του παιδιού και η απόπειρα ληστείας κρατούν ανάστατο τόσο το στρατόπεδο όπου υπηρετεί ο στρατιωτικός όσο και την τοπική κοινωνία που γνωρίζει τον μαθητή γυμνασίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This