«Είναι ψέματα» – Τι λέει η μητέρα του ράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

«Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα»

Must Read

Αντιμέτωπος με ποινική δίωξη είναι ο πασίγνωστος ράπερ που κατηγορείται μαζί με έναν συνεργάτη του και άλλον έναν άνδρα ότι βίασαν ομαδικά μια 19χρονη φοιτήτρια στο Ρέθυμνο.

Ο 24χρονος παραδόθηκε τελικά στις αρχές μαζί με τον 24χρονο συνεργάτη του, ενώ ο 30χρονος ομογενής από την Αλβανία, συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας ενώ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Μέσω κύκλων του ο 24χρονος ράπερ με το «βαρύ» οικογενειακό όνομα, αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα, η μητέρα του μουσικού, μιλώντας στον Alpha υποστήριξε ότι όλα είναι ψέματα και ότι η ίδια πιστεύει τον γιο της: «Είναι ψευδές, αυτό έχω να πω. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν είχε καμία δουλειά εκεί πέρα και δεν έχει κάνει τίποτα. Οπότε τον πιστεύω. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και από όσο ξέρω δεν έχει βρεθεί το DNA του γιου μου. Δεν κρύβεται το παιδί μου από τις Αρχές, είναι στις Αρχές αυτή τη στιγμή, δεν κρύβεται, δεν αναζητείται» ανέφερε.




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This