Παραδόθηκε ο ράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Παραδόθηκε αυτοβούλως και ένας συνεργάτης του

Must Read

Την πόρτα της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου πέρασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι με την θέλησή του ο πασίγνωστος ράπερ ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης στο Ρέθυμνο.

Μαζί του βρισκόταν και ένας συνεργάτης του ο οποίος αντιμετωπίζει την ίδια κατηγορία, ο οποίος παραδόθηκε, επίσης, αυτοβούλως.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε γίνει γνωστή από τον δικηγόρο του 24χρονου λίγες ώρες πριν.

Για την ίδια υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί ένας 30χρονος, που ανήκει στην παρέα που κατηγορείται ότι βίασε ομαδικά τη φοιτήτρια, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

«Αρνείται κάθε εμπλοκή»

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος του ράπερ ανέφερε πως ο πελάτης του αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και πως η ιατροδικαστική έκθεση που έχει διαρρεύσει, τους δικαιώνει, ενώ επικαλείται την καταγγέλλουσα, για την οποία λέει πως δεν εμπλέκει τον εντολέα του.




Είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Ο πελάτης μου είναι πάρα πολύ ανήσυχος και σύντομα θα εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα. Αργά το βράδυ θα πάω στην Κρήτη για να είμαι κοντά του και να ακολουθήσουμε τη διαδικασία της ανάκρισης. Αρνείται κάθε εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν προκύπτει σχέση με τη συγκεκριμένη κοπέλα, δεν τη γνωρίζει, δεν την προσκαλεί πουθενά …  Η ίδια δεν λέει για σεξουαλική επαφή με τον πελάτη μου. Μας δικαίωσε η ιατροδικαστική έκθεση που διέρρευσε. Δεν υπάρχουν ενδείξεις και σημάδια που να δείχνουν ότι προηγήθηκε σεξουαλική επαφή χωρίς συναίνεση. Στην κατάθεσή της το επόμενο πρωί στην αστυνομία και πάλι δεν αναφέρονται στοιχεία που επιβαρύνουν τον εντολέα μου».




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This