Μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη: «Δεν του έδωσε χρήματα και την σκότωσε», λέει συγγενής

Η 71χρονη ήθελε να γίνει γιαγιά - Έκανε 17 χρόνια προσπάθεια να γίνει μητέρα

Must Read

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν οι συγγενείς της 71χρονης γυναίκας από την Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης ότι έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου του 34χρονου γιου της.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον μητροκτόνο ο οποίος παραμένει άφαντος και οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.

Οι συγγενείς είναι σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι από το τραγικό έγκλημα.

Αν και κάνουν λόγο για μια ήσυχη οικογένεια εντούτοις εντοπίζουν ένα θέμα στο γεγονός πως ο δράστης ήταν άνεργος και προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη επειδή η μητέρα του δεν του έδωσε χρήματα.

Σχετικά με τον μητροκτόνο και την οικογένεια αναφέρουν στο Live News:

«Πάρα πολύ καλό και πάρα πολύ ήσυχο παιδί. Ήταν λιγομίλητος και δεν είχε μπλεξίματα με κανέναν. Η μητέρα είχε χρόνια προβλήματα. Το μεγάλωνε μόνη της το παιδί. Ο πατέρας είχε ένα τροχαίο και έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι μας».

Μάλιστα, στενή συγγενής της οικογένειας αποκάλυψε πως το θύμα έκανε προσπάθειες να αποκτήσει παιδί 17 ολόκληρα χρόνια και έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

«Ήσυχη οικογένεια ήταν, αλλά ο γιος ήταν άνεργος και από ό,τι άκουσα μάλλον δε θα πρέπει να του είχε δώσει χρήματα και της το έκανε αυτό. Προσπαθούσε 17 χρόνια να κάνει παιδί και που το έκανε τι έγινε στο φινάλε», δήλωσε.



«Πότε θα μου κάνει εγγόνια;», έλεγε η 71χρονη

Την επιθυμία της να γίνει γιαγιά είχε αποκαλύψει η μητέρα του 34χρονου σε στενή της φίλη η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η 71χρονη ήταν «πάρα πολύ καλή, ομιλητική, πρόσχαρη, κάναμε παρέα, πηγαίναμε για καφέ», όπως αποκάλυψε η φίλη της ενώ υποστήριξε πως δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τον γιο της».

Ωστόσο η ίδια τόνισε:

«Το πώς περνούσαν μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να το ξέρω. Λυπηθήκαμε πάρα πολύ και για την κυρία Ρένα που είχε αυτόν το θάνατο και για το παιδί», τόνισε.

 






Δείτε επίσης:

Μητροκτονία στην Θεσσαλονίκη: Έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Άφαντος ο μητροκτόνος της συμπρωτεύουσας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This