Η Αλέκα Μασιαλά που σκότωσε τον άντρα της μαζί με τον εραστή της, ζητάει δεύτερη ευκαιρία

Το σχέδιο που κατέστρωσε με τον Ταξιάρχη Γεωργίου και η σκηνοθετημένη ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους

Must Read

Μια δεύτερη ευκαιρία, να βγει από τη φυλακή και να επιστρέψει στο σπίτι και στα δύο παιδιά της, ζητά η Αλέκα Μασιαλά, η οποία τον Οκτώβριο του 2012 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν με τον εραστή της Ταξιάρχη Γεωργίου κατέστρωσε ένα σατανικό σχέδιο και έβγαλε από τη μέση τον σύζυγό της Μιλτιάδη Δράμαλη, στη Λαμία.

Οπως αποκαλύφθηκε από τις διωκτικές Αρχές, η Αλέκα Μασιαλά και ο Ταξιάρχης Γεωργίου διατηρούσαν για αρκετούς μήνες παράνομο δεσμό, μέχρι που το βράδυ της 12ης Οκτωβρίου του 2012 αποφάσισαν να σκοτώσουν τον άτυχο Μιλτιάδη Δράμαλη.

Ηταν η νύχτα γενεθλίων της Αλέκας Μασιαλά, όταν ο εραστής της μπήκε στο σπίτι από την πόρτα που είχε αφήσει εκείνη ανοιχτή και πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον σύζυγο ενώ κοιμόταν στον καναπέ.

Ποινή

Εντεκα χρόνια μετά, και ενώ η ίδια εκτίει την ποινή της, σύμφωνα με τους συγγενείς της, οι οποίοι έχουν διατηρήσει επαφές μαζί της, ζητά μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή έξω από τη φυλακή. Παρόλο που και σε δεύτερο βαθμό καταδικάστηκε ισόβια, ελπίζει ότι όταν έρθει η ώρα και καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, το δικαστήριο θα της δώσει τη δεύτερη ευκαιρία που ζητά για να βρεθεί ξανά κοντά στα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας και αντίκρισαν νεκρό και μέσα σε μια λίμνη αίματος τον άτυχο άνδρα, η γυναίκα του τους είπε ότι το βράδυ η ίδια κοιμήθηκε στο κάτω διαμέρισμα με τους γονείς της κι όταν ανέβηκε στο πάνω διαμέρισμα βρήκε τον σύζυγό της δολοφονημένο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανέκριναν τη σύζυγο του 45χρονου μαζί με τους γονείς της. Στην κατάθεσή της η 42χρονη είχε πέσει σε αρκετές αντιφάσεις. Αν και αρχικά προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την Αστυνομία λέγοντας πως ο σύζυγός της ήταν θύμα αδίστακτων ληστών, οι Αρχές έπειτα από λεπτομερή αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος κατάφεραν να εξιχνιάσουν την ανθρωποκτονία. Υπό το βάρος των εξελίξεων η 42χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει και να κατονομάσει και τον εραστή συνεργό της.

Το σατανικό ζευγάρι συνελήφθη και έπειτα από πολύωρες ανακρίσεις ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου. Σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, η σύζυγος άφησε ανοιχτή την πόρτα για να μπει μέσα ο εραστής, αλλά την ώρα του φόνου ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Η εκτέλεση του 45χρονου Μίλτου Δράμαλη έγινε με πυροβόλο όπλο τύπου φλόμπερ, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του εραστή της 42χρονης. Αρχικά χτύπησαν πολλές φορές με το πίσω μέρος του όπλου το κεφάλι του θύματος και στη συνέχεια του έδωσαν τη χαριστική βολή. Επειτα, το «σατανικό» ζευγάρι είχε τον χρόνο να καθαρίσει το διαμέρισμα, να εξαφανίσει κάποια στοιχεία και να το αφήσει σε τέτοια κατάσταση που να υποδηλώνει ληστεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This