Ξεσπούν κατά Κούγια γονείς που έκαναν δωρεά οργάνων: «Αδιανόητα όσα είπε για τον Ηλιάδη»

Σε νέες, υποτιμητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο ποινικολόγος

Must Read

Ξεσπούν κατά του Αλέξη Κούγια για τις προσβλητικές δηλώσεις του για τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη, τον οποίο κατηγόρησε για εμπορία οργάνων οι γονείς παιδιών που έχουν κάνει δωρεά οργάνων των παιδιών τους και έχουν γνωρίσει τον διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίο.

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του 16χρονου Κωνσταντίνου που έφυγε από μια σπάνια μορφή εγκεφαλίτιδας, σχολίασε τις δηλώσεις και μίλησε για τον γιατρό.

«Ειλικρινά μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Αυτό το πράγμα είναι άνω ποταμών. Πρώτον προσβάλλει εμάς ο κ. Κούγιας. Η δωρεά οργάνων δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση που χειρίζεται. Ο κ. Ηλιάδης δεν πρόλαβε καν να μου μιλήσει για τη δωρεά οργάνων. Εγώ του το πρότεινα, εφόσον τα πράγματα με τον Ντίνο είχαν φτάσει στο απροχώρητο.

Ο κ. Ηλιάδης είναι πρώτα από όλα άνθρωπος και μετά γιατρός. Αυτά που ακούγονται είναι αδιανόητα. Είναι ντροπή. Εμείς δωρίσαμε τα όργανα των παιδιών μας με όλη μας την αγάπη για να τα κρατήσουμε έστω και έτσι ζωντανά. Μας προσβάλλει κι εμάς ως γονείς», τόνισε η γυναίκα.

Επίσης, ο πατέρας του 6χρονου Θωμά που έφυγε μετά από ανακοπή καρδιάς μίλησε για την συνάντηση με τον κ. Ηλιάδη και την συμπεριφορά του.

«Μας κάλεσαν στο γραφείο, μας ανέφεραν πώς έχει η διαδικασία. Αν όλοι έλεγχοι είναι θετικοί και το επιθυμούσαμε, μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Δεν νιώσαμε καμία πίεση. Ο κ. Ηλιάδης ήταν από την πρώτη στιγμή εκεί. Όσον αφορά το ψυχολογικό, χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό», είπε.

Δείτε τι δήλωσαν οι γονείς:



Προκαλεί εκ νέου ο γνωστός ποινικολόγος

Σε νέες υποτιμητικές δηλώσεις κατά του Ανδρέα Ηλιάδη προχώρησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας εκτός των δικαστικών αιθουσών.  Μάλιστα, ο ποινικολόγος αποκάλεσε τον άνθρωπο που έχει σώσει τόσα παιδιά «τύπο με το μαλλάκι το περιποιημένο»!

«Γιατί είναι κορυφαίος; Δεν έχω καταλάβει… Δηλαδή σε ποια επιστημονική κορυφή έχει ανέβει; Τι έχει κάνει; Να πεις κορυφαίο έναν γιατρό που έχει κάνει μια μελέτη, έχει μιλήσει σε συνέδρια. Αυτός γιατί είναι κορυφαίος;», είπε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Και συνέχισε το παραλήρημά του: «Το πρώτο που έκανε αυτός μετά από 4ήμερη νοσηλεία παιδιού με καρδιολογικό πρόβλημα ήταν να της ψύξει τον εγκέφαλο. Δεν έφεραν μια παιδοκαρδιολόγο. Για ποιο λόγο της έψυξε τον εγκέφαλο;».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε πως αυτό έγινε για να δοθούν τα όργανα της Τζωρτζίνας για μεταμόσχευση!

«Το ερώτημα είναι γιατί με το που μπήκαν μέσα έψυξαν τον εγκέφαλο του παιδιού και προσπαθούσε να τους πείσει να δωρίσουν τα όργανά του. Πού ήξερε ότι θα φύγει το παιδί;» επέμεινε ο Κούγιας.

Τέλος, όταν ο δημοσιογράφος του είπε για τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του ο ίδιος απάντησε: «Στα παλιά μου υποδήματα!»



Δείτε επίσης:

«Κάτω τα χέρια από τις μεταμοσχεύσεις και τον Ηλιάδη» – «Κεραυνοί» γιατρών κατά Κούγια

«Μικροί άνθρωποι μιλούν…» – Το ποιήμα «καρφί» του Ανδρέα Ηλιάδη για τον Κούγια
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This