Σοκ! 50χρονος σπάει στο ξύλο τους ηλικιωμένους γονείς του για λίγα χρήματα!

Την ίδια συμπεριφορά έχει και η πρώην νύφη τους απέναντί τους!

Must Read

Μονάχα σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο – ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει ένα άντρα 50 ετών να χτυπά χωρίς έλεος τους ηλικιωμένους γονείς του επειδή δεν έχουν χρήματα να του δώσουν για τον υποστηρίξουν οικονομικά!

Το πρωτοφανές οπτικό υλικό αποκάλυψε η εκπομπή «Live News».

Σύμφωνα με μαρτυρίες από συγγενείς, το μαρτύριο των ηλικιωμένων που είναι πάνω από 80 ετών διαρκεί εδώ και όχι ένα και δύο αλλά 10 ολόκληρα χρόνια! Μάλιστα, όπως λένε, χέρι στους γονείς του 50χρονου σηκώνει και η νύφη τους!

«10 χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο»,αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το βίντεο

Η εκπομπή ανέφερε πως το βίντεο τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου, με καταγωγή από την Ουκρανία που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοηθάει την οικογένειά της οικονομικά!

«Κάτσε κάτω και μη μιλάς! Εάν δεν ήμουν εδώ θα της έτρωγες από το πρωί» ακούγεται να λέει ο 50χρονος στη μητέρα του.«Σκάσε, σκάσε, σκάσε!» συνεχίζει να της λέει με φωνές, ενώ ακούγεται να σχολιάζει και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Ο 50χρονος ζητάει λεφτά προκειμένου να πληρώσει τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας.  Πλησιάζει απειλητικά τον 80χρονο πατέρα του που έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας και εκείνος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει, όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια!

Οι ηλικιωμένοι ζητούν επανειλημμένα από τον γιο και τη νύφη τους να φύγουν από το σπίτι, ωστόσο, εκείνοι παραμένουν.

«Δεν έχει γίνει τίποτα»

Όπως καταγγέλουν οι συγγενείς εδώ και δέκα χρόνια που οι ηλικιωμένοι σηκώνουν τον δικό τους σταυρό έχουν γίνει μηνύσεις ενώ η υπόθεση έχει φτάσει στην Εισαγγελία, ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία σωτήρια παρέμβαση.

«Η αστυνομία, το τμήμα Πεντέλης, τους τηλεφωνώ επανειλημμένως, βαρεθήκανε να πηγαινοέρχονται να τους λύσουν τα προβλήματα. Η απάντηση της αστυνομίας είναι να φύγει ένας από την πολυκατοικία. Τους ζητάνε λεφτά, να πουλήσουνε… ο παππούς έχει και ακίνητη περιουσία, και του ζητά να πουλήσει την ακίνητη περιουσία για να τους δώσει τα λεφτά» αποκαλύπτει συγγενής του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This