Καταγγελία καρκινοπαθούς: «Ο ΕΦΚΑ δεν μου δίνει τα χρήματα της αναπηρικής αδείας λόγω της ασθένειάς μου»

«Αισθάνομαι ότι με κοροϊδεύουν πια, αισθάνομαι ότι με εμπαίζουν, λυπάμαι»

Must Read

Οργή και συνάμα θλίψη προκαλεί η καταγγελία που έρχεται στο φως, από έναν καρκινοπαθή, ο οποίος καταγγέλει πως ο ΕΦΚΑ δεν του δίνει τα χρήματα της αναπηρικής αδείας λόγω της ασθένειάς του.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Βασίλης διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιανουάριο του 2020 και τον ενημέρωσε ο ΕΦΚΑ ότι θα πάρει κάποια χρήματα μέχρι να βγει η κανονική του σύνταξη, τα οποία θα του καταβάλλονται κάθε μήνα. Στην συνέχεια, του είπαν ότι θα πάρει όλο το ποσό στο τέλος του χρόνου, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Επικοινώνησε με τον ΕΦΚΑ και του ανέφεραν ότι τα χρήματα θα μπουν μέσω IBAN, έδωσε τα απαραίτητα στοιχεία, αλλά και πάλι δεν έλαβε τα χρήματα.

Τα χρήματα μπήκαν σε λάθος λογαριασμό

Τελικά ο κύριος Βασίλης έμαθε ότι τα χρήματα αυτά ο ΕΦΚΑ τα κατέθεσε σε άλλον άνθρωπο, σε άλλον λογαριασμό με άλλο όνομα και σε άλλη περιοχή. Αποτέλεσμα είναι εδώ και τρία χρόνια ο κ. Βασίλης να προσπαθεί να πάρει τα χρήματά του!

«Αυτό που ξέρω είναι ότι τα χρήματα μπήκαν σε λάθος άνθρωπος, σε λάθος IBAN, σε λάθος ΑΦΜ, σε λάθος ονοματεπώνυμο, σε λάθος νομό και σε λάθος τόπο κατοικίας» κατήγγειλε. Όπως είπε, προσέλαβε εργατολόγο για την υπόθεσή του, επικοινώνησαν με τον ΕΦΚΑ, όπου αναγνώρισαν το λάθος τους κι είπαν ότι θα λάβει τα χρήματα αλλά έκτοτε έχει περάσει ένας χρόνος και τα χρήματα δεν τα έχει λάβει ακόμα.

Στην τελευταία επικοινωνία που είχε ο κύριος Βασίλης με τον ΕΦΚΑ του ανέφεραν ότι θα ζητήσουν τα χρήματα από τον ΕΦΚΑ των Γιαννιτσών, μετά να μεταφερθούν σε μία ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης και η ΔΟΥ της Θεσσαλονίκης θα κανονίσει να καταθέσει τα χρήματα.

«Αισθάνομαι ότι με κοροϊδεύουν πια, αισθάνομαι ότι με εμπαίζουν, λυπάμαι. Όποιος έχει ζήσει την ιστορία ενός κακοήθους καρκίνου ξέρει και καταλαβαίνει», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This