Πάτρα: «Καμπάνα» σε πατριό που ξυλοφόρτωνε τα παιδιά ΑμΕΑ της συντρόφου του!

Must Read

Σε 4,5 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Τριμελές Πρωτοδικείο Πάτρας έναν νταή, που χτυπούσε τα πέντε παιδιά ΑμεΑ της συντρόφου του ενώ δεν δίσταζε να ξυλοφορτώνει και την ίδια!

Μάλιστα, το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Επομένως, ο κατηγορούμενος που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όταν συλληφθεί θα οδηγηθεί άμεσα στη φυλακή, ώστε να εκτίσει την ποινή του!

Σύμφωνα με τον συνήγορο υποστήριξης της κατηγορίας, δικηγόρο Πατρών, Αθανάσιο Διαμαντόπουλο, ο κατηγορούμενος ήταν πατριός των πέντε παιδιών ΑμεΑ. Ωστόσο, από   το 2017 έως το 2021, ο δράστης χτυπούσε συστηματικά τα παιδιά, ενώ δεν δίστασε να χτυπήσει ακόμα και το μικρότερο παιδί της οικογένειας, το οποίο την περίοδο του περιστατικού ήταν ηλικίας μόλις δύο μηνών.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει κατηγορηθεί και θα δικαστεί και για εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης και ασέλγειας σε βάρος των πέντε παιδιών σε υπόθεση που έχει σχηματιστεί διαφορετική δικογραφία. Συγκεκριμένα, τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια της οικογένειας έχουν κατηγορήσει τον πατριό τους ότι τα έπλενε ο ίδιος, προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις.

Ο κ. Διαμαντόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου, όμως, την ίδια στιγμή έθιξε την πλήρη απουσία των υπηρεσιών πρόνοιας, που αν λειτουργούσε διαφορετικά, ίσως να έχει προλάβει αυτές τις αποτρόπαιες και καταδικαστέες πράξεις σε βάρος των πέντε παιδιών.

Όπως είπε, πέρα από κάποιους ελέγχους που έγιναν σε ιδιωτικό επίπεδο, δυστυχώς στο δικαστήριο φάνηκε ότι καμία κοινωνική πρόνοια δεν υπήρξε γι’ αυτή την οικογένεια, η οποία μην έχοντας οικονομικούς πόρους για να ζήσει πέρα από κάποια αποσπασματικά επιδόματα, αφέθηκε στην τύχη της και στις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού που καταδικάστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This