«Θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά», λέει η αδερφή του τράπερ που κατηγορείται για βιασμό

Must Read

Στο πλευρό του νεαρού ράπερ ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης στο Ρέθυμνο στάθηκε η αδερφή του.

Η κοπέλα η οποία είναι tattoo artist, περισσότερο γνωστή με το όνομα «Νέμεσις» θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

O 24χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου μαζί με τους δύο συνεργάτες του που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Η κοπέλα ανέφερε πως ο αδερφός της είναι καλά ψυχολογικά και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά και τόνισε ότι έχει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της:

«Κατανοώντας τη σοβαρότητα του ζητήματος, της δίκαιης διαδικασίας, όπως και την ανάγκη για ενδελεχή έρευνα και την αποκάλυψη της αλήθειας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση ότι οι κατηγορίες θα εξεταστούν με απόλυτη διαφάνεια και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές αρχές και την έρευνά τους.

Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα και τη διατήρηση των ηθικών αξιών σε ό,τι κάνουμε έχοντας σαφή πολιτική μηδενικής ανοχής για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης, διάκρισης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια της δύσκολης στιγμής για την οικογένειά μας, και ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και μη, για την υποστήριξη, δεσμευόμενοι για την ανάδειξη της αλήθειας.

Ο Ηρακλής για όσους με ρωτάνε είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά, συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές ώστε να διευκολύνει τη γρήγορη επίλυση του ζητήματος και απορρίπτει απερίφραστα τις πρόσφατες κατηγορίες βιασμούς που απευθύνονται εναντίον του, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ισχυρισμοί δεν συνιστούν ενοχή».

Ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του παραδόθηκαν προχθές στις Αρχές, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

«Ο πελάτης μου υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία του βιασμού. Δεν κατονομάζεται από την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα είχε επαφή με ένα άλλο άτομο από την παρέα», δήλωσε τις προηγούμενες ημέρας ο δικηγόρος του τράπερ, Νίκος Αλετράς και συμπλήρωσε:

«Παραδόθηκε αυτοβούλως, είναι πολύ σημαντικό ότι δηλώνει πως είναι στη διάθεση των αρχών. Είπε ότι ”είμαι εδώ να απαντήσω για ό,τι κατηγορούμαι”».

Η καταγγελία της 19χρονης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το νεαρό κορίτσι, η οποία είναι από την Αλβανία και φοιτά στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ.

Η ίδια ανέφερε πως μετά τη συναυλία ήταν σε κατάσταση μέθης και μαζί με έναν 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης. Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, την βίασαν.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Η ιατροδικαστική έκθεση

Υπενθυμίζεται πως δεν προκύπτει κανένα εύρημα βιασμού από την ιατροδικαστή εξέταση στην οποία υπεβλήθη η 19χρονη. Αίσθηση προκαλεί δε, η πληροφορία που ήρθε στο φως, σύμφωνα με την οποία, η κοπέλα έχει και στο παρελθόν καταγγείλλει άλλο τράπερ για βιασμό που όμως δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Αναλυτικά η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει:

«Κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται: Εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του 3ημέρου. Εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησής προ διημέρου περίπου.

Δε διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και ειδικότερα δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Δεν διακρίνονται κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου, ούτε στη περιοχή του στόματος και του βλεννογόνου της στοματικής κοιλότητας. Κατά την γυναικολογική εξέταση δε διακρίνονται κακώσεις στην περιγεννητική περιοχή. Η είσοδος του κόλπου δεν εμφανίζει κακώσεις.

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός.

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

Διαβάστε ακόμη: Τι απαντάει μέσω κύκλων ο πασίγνωστος ράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Διαβάστε ακόμη: Παραδίδεται στις Αρχές ο ράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης – Αρνείται κάθε εμπλοκή

Διαβάστε ακόμη: «Είναι ψέματα» – Τι λέει η μητέρα του ράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό 19χρονης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This