«Ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου» – Ελεύθερη η μητέρα της 6χρονης από το Πέραμα

Η 28χρονη κατηγορείται για συνέργεια στον βιασμό της κόρης της από 43χρονο Ιρακινό

Must Read

Πάνω από τέσσερις ώρες κατέθετε στην Ανακρίτρια η 28χρονη μητέρα από το Πέραμα, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στον καταγγελλόμενο από την ίδια, βιασμό της εξάχρονης κόρης της από ένα 43χρονο Ιρακινό υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Η απόφαση των Αρχών ήταν να αφεθεί ελεύθερη η γυναίκα με περιοριστικούς όρους και έξω από τα δικαστήρια, την περίμεναν με αγωνία η αδελφή της και η μητέρα της.

Στην απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία και όπως μετέδωσε το Star, υποστήριξε ότι αυτή ήταν που από την πρώτη στιγμή πήγε στην Αστυνομία και έκανε την καταγγελία.

Φέρεται να είπε μάλιστα στην Ανακρίτρια, ότι μπορεί να επιβεβαιώσει μόνο αυτά τα οποία είδε, τα οποία της περιέγραψε. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω κοντά στο παιδί μου και να το στηρίξω», είπε ακόμα η 28χρονη σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

«Να σαπίσει μέσα»

Εξερχόμενη από το γραφείο της Ανακρίτριας, η μητέρα της εξάχρονης μίλησε στο Star και δήλωσε για μία ακόμη φορά αθώα, προσθέτοντας πως ξέρει τι είδε:

«Δηλώνω αθώα γιατί ξέρω τι είδαν τα μάτια μου. Ένα κάθαρμα να πειράζει το παιδί μου. Ευχαριστώ πολύ την ελληνική Δικαιοσύνη κι εύχομαι πραγματικά να μείνει για πολύ καιρό μέσα. Μου φτάνει που είναι και προφυλακισμένος. Να σαπίσει μέσα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This