Bullying στο Αρσάκειο: Αποφασίζεται αν θα αποβληθούν οι «νταήδες»-μαθητές

Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί οι εμπλεκόμενοι μαθητές, οι έξι δράστες, το θύμα και οι κηδεμόνες τους

Must Read

«Ανοίγουν» στόματα για τη σοκαριστική υπόθεση bullying με θύμα έναν 15χρονο μαθητή στο Αρσάκειο σχολείο, με τους «νταήδες της τάξης» να δένουν πετονιά στον λαιμό του συμμαθητή τους δήθεν για… «παιχνίδι» και «πλάκα»!

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, 11/4, αποφασίζεται το σχολικό μέλλον των μαθητών-νταήδων, οι οποίοι έκαναν συστηματικό bullying στον συμμαθητή τους. Το παιδί το οποίο έχει επιστρέψει στο σχολείο του συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις από τη συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, οι οποίο πλέον τον αντιμετωπίζουν ως καταδότη. Οι γονείς του μαθητή ζητούν την άμεση απομάκρυνση των μαθητών που βασάνιζαν το παιδί τους, και σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει ο σύλλογος Διδασκόντων του συγκεκριμένου ιδιωτικού σχολείου, όπου και θα καταθέσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Παράλληλα, ο εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε να επιστρέψει η δικογραφία της υπόθεσης στην υποδιεύθυνση ανηλίκων της ΓΑΔΑ, καθώς υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες πως η συγκεκριμένη ομάδα μαθητών κάνει συστηματικό bullying εδώ και καιρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται πως οι γονείς των μαθητών έχουν καταθέσει στην αστυνομία πως τα βίαια περιστατικά είναι καθημερινό φαινόμενο στο σχολείο. Είναι ενδεικτικό ότι λίγο πριν τυλίξουν με πετονιά τον 15χρονο, οι νταήδες του Αρσακείου είχαν κατεβάσει το παντελόνι σε έναν συμμαθητή τους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έχει ζητήσει αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τους μαθητές που έκαναν bullying στον 15χρονο, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος θα ζητήσει ποινικές διώξεις των υπευθύνων. Οι αποφάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων στο Αρσάκειο αναμένονται σήμερα. Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί τόσο οι εμπλεκόμενοι μαθητές, οι 6 δράστες και το θύμα, όσο και οι κηδεμόνες τους, ενώ η διοίκηση του Αρσακείου με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως βρίσκεται σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

 



Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This