«Δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει» – Ο θείος του 16χρονου που παρασύρθηκε από τον συρμό του Προαστιακού διαψεύδει τις υπόνοιες

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του άτυχου μαθητή

Must Read

Ο 16χρονος που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού κοντά στο σταθμό «Ταύρος», με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα του, νοσηλεύεται για 4ο σερί 24ωρο στο «Τζάνειο» νοσοκομείο του Πειραιά.

Η ευχάριστη -ως ένα σημείο- είδηση είναι πως οι θεράποντες γιατροί δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Tlive», ο 16χρονος υποβλήθηκε το Σάββατο σε χειρουργική επέμβαση και ξεπέρασε τα πρώτα δύο κρίσιμα 24ωρα. Συγκεκριμένα, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι γιατροί, ο ανήλικος ασθενής είναι «αιμοδυναμικά σταθερός».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζουν και οι δηλώσεις του θείου και νονού του άτυχου μαθητή, ο οποίος, μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή, ξεκαθάρισε ότι «δεν πήγε να αυτοκτονήσει. Πήγαινε κάθε μέρα στο σχολείο του και δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This