«Με νάρκωσε, με χτύπησε και με βίαζε» – Τι καταγγέλλει η καθηγήτρια για τον επιχειρηματία της Μυκόνου

Must Read

Σοκάρουν τα όσα καταγγέλλει η 27χρονη καθηγήτρια για όσα έζησε στα χέρια του 40χρονου επιχειρηματία της Μυκόνου, ο οποίος τη νάρκωσε, τη χτύπησε και τη βίασε. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή πήγε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία, ωστόσο την απαξίωσαν. 

Aπό πλευράς του ο επιχειρηματίας ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, υποστηρίζει ότι υπήρχε συναίνεση στην ερωτική πράξη.

«Είμαι ακόμα συγκλονισμένη. Έχει περάσει ένας χρόνος από το περιστατικό, που μου άλλαξε για πάντα τη ζωή. Νιώθω μια μικρή δικαίωση για την απόφαση της προφυλάκισης του κατηγορούμενου και προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου», δήλωσε η 27χρονη μιλώντας στο Live News.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή καθηγήτρια γνώρισε τον 40χρονο επιχειρηματία μέσω διαδικτύου. Αφού κανόνισαν να βγουν ραντεβού, ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με την καταγγελία, της έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό με αποτέλεσμα να μειωθούν οι αντιστάσεις της και έπειτα τη χτύπησε και τη βίασε.

«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου. Δεν είχα επίγνωση του τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι στο ποτό χωρίς να το καταλάβω», σημείωσε η 27χρονη και πρόσθεσε ότι ο 40χρονος τη ρώτησε αν έχει πάρει ποτέ το ναρκωτικό MDMA:

«Είχαμε παραγγείλει ρακή χωρίς φαγητό και με ρώτησε αν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό MDMA. Ξαφνιάστηκα. Δεν το είχα ξανακούσει. Του είπα “όχι” και αυτός μου είπε ότι φέρνει έντονη ερωτική διάθεση. Όταν φύγαμε από το μαγαζί γύρω στις 2, με έβγαλε ουσιαστικά υποβασταζόμενη. Τρέκλιζα. Μόλις απομακρυνθήκαμε άρχισε να γίνεται πολύ βίαιος. Με πέταξε σε παρατημένο καροτσάκι πλανόδιου πωλητή, μου δάγκωσε με δύναμη το αυτί. Εγώ δεν μπορούσα να σταθώ, μου έσκισε με δύναμη τη μια πλευρά του καλσόν και με έβαλε στο αμάξι του χωρίς να το καταλάβω. Δεν σταμάτησε να με θωπεύει παρά το γεγονός πως του το ζήτησα επανειλημμένως», περιέγραψε η 27χρονη.




Μάλιστα, όπως λέει, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει καλά καλά ότι βρέθηκαν σε δεύτερο μπαρ, ο 40χρονος την ανάγκασε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοολ: «Μου είχε φύγει ο στηθόδεσμος και το καλσόν μου ήταν σκισμένο, είχε κατέβει όλο κάτω σαν να φοράω κάλτσες. Παράγγελνε συνέχεια σφηνάκια τεκίλα και μου τα έβαζε στο στόμα. Με ανάγκαζε να πιω το ένα μετά το άλλο. Έχασα κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Με θώπευε σε όλο μου το σώμα, μου είχε σηκωθεί η φούστα. Είχαμε γίνει θέαμα σε όλο το μαγαζί».

Οι δυο τους κατέληξαν στο διαμέρισμα της 27χρονης, όπου ο 40χρονος τη βίασε:  «Μου έπιασε τα χέρια λέγοντάς μου ”πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις”. Εγώ ούρλιαζα και είχα αίματα. Του είπα ψέματα ότι είχα περίοδο για να σταματήσει. Έπεσα αναίσθητη και τον είδα αμυδρά να περνάει προς το μπάνιο».

Ο δικηγόρος της 27χρονης έκανε λόγο για «κλασσική περίπτωση βιασμού»: «Ο κατηγορούμενος έφερε την κοπέλα σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας να αντιδράσει σε εξωτερικά ερεθίσματα. Αυτό μπορεί να γίνει παρά μόνο με αλκοόλ. Εδώ έχουμε μία κλασσική περίπτωση βιασμού» είπε στην εκπομπή, ενώ για το αν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο στην υπόθεση, ο ίδιος απάντησε: «Εδώ είναι και η εντιμότητα της πελάτισσας μου ότι όταν ερωτήθηκε από τον κύριος ανακριτή πώς βρέθηκε κι άλλο γενετικό υλικό κι άλλου ανδρός, απάντησε ότι ήταν σε πλήρη αδυναμία και δεν ανέφερε κάτι άλλο».

Τη μήνυσε ο Κούγιας

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του επιχειρηματία που είναι γνωστός στη Μύκονο και έχει ιδιαίτερη έλξη στα ταξίδια, τα σκάφη και τα γρήγορα αυτοκίνητα, υποστηρίζει ότι είναι από καλή οικογένεια και ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 27χρονης. Μάλιστα, προχώρησε σε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Δεν έχω πάρει αντίγραφα της δικογραφίας αλλά μου έστειλε ο συνάδελφος μου (δεύτερος συνήγορος) κάποια μηνύματα τα οποία είχε στείλει (η 27χρονη) πριν συναντηθούν. Να πω ότι τη συνάντηση την επεδίωξε το φερόμενο θύμα μέσω Facebook. Κι αν διαβάσετε τα μηνύματα που μου έστειλε ο συνάδελφος μου θα καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι εντελώς στον αέρα και υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός από εκεί και πέρα με το τι θα κάνει η Δικαιοσύνη» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η 27χρονη έφερε 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της, ενώ από την εξέταση DNA, διαπιστώθηκε ενετικό υλικό δύο ανδρών στα εσώρουχα της, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα.

Φωτογραφία που έδειξε ο ΑΝΤ1
Η φωτογραφία που έδειξε ο ΑΝΤ1

Δείτε επίσης:

Τη νάρκωσε και τη βίασε – Στη φυλακή επιχειρηματίας της Μυκόνου μετά από καταγγελία καθηγήτριας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This