Άνδρας είχε δέσει αρνάκι για να το σφάξει το Πάσχα!

Έγινε καταγγελία και συνελήφθη

Must Read

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στο Κερατσίνι σε έναν 40χρονο ο οποίος είχε εντοπίσει ένα ζωντανό αρνάκι, το είχε πάρει στο σπίτι του και το είχε δεμένο με απώτερο σκοπό να το σφάξει μπροστά στον κόσμο ώστε να το σουβλίσει την Κυριακή του Πάσχα!

Για τις απαράδεκτες κινήσεις του άντρα ενημερώθηκε η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Zero stray pawject» και η διευθύντρια έκανε καταγγελία στο Τμήμα Κακοποίησης Ζώων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Μόλις έφτασαν στο σπίτι του βρήκαν το ζωάκι δεμένο και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Ολόκληρη η καταγγελία στα κοινωνικά δίκτυα:

«Μπορεί να μη σώσαμε τον κόσμο αλλά σώσαμε σίγουρα αυτό το πλάσμα. Ενημερώθηκα από την Β και τον Α ότι συγκεκριμένη οικογένεια στην περιοχή της Χαραυγής έχει πάρει αρνάκι και κάθε χρόνο τέτοιες μέρες το σφάζει μπροστά στον κόσμο.

Αμέσως μιλήσαμε με το Τμήμα Προστασίας Ζώων στην Ελληνική Αστυνομία και τον υπεύθυνο Αστυνόμο Β’ Θεόδωρο Καμπούρη, αντίστοιχα γνωστοποιήθηκε από το τμήμα στην υποδιεύθυνση Πειραιά και τον αρχιφύλακα κ. Μπάλα ο όποιος με μεγάλη ταχύτητα μίλησε με την Διοικήτρια του ΑΤ Δραπετσώνας κ. Γαλάνου που με τη σειρά της έπραξε τα δέοντα και με το παραπάνω.

Παρά την έντονη αντίδραση της συγκεκριμένης οικογένειας και των φίλων της η Αστυνομία είχε δύο περιπολικά στο σημείο και έκανε τη δουλειά της συλλαμβάνοντας τον “κάτοχο” του ζώου και αφαιρώντας άμεσα το ζώο σύμφωνα με το άρθρο 33, παράγραφο 1, του ν. 4830/2021.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο και μας βοήθησαν να πάρουμε το ζώο από το οικόπεδο αγκαλιά.

Αυτή την ώρα είναι στο πετ ταξί της Ελενα Καλενδριανού με οδηγό τη Μαρία και πάει στην φάρμα που είναι Ο Φρίξος και η παρέα του. Μετά θα ψάξουμε μια υιοθεσία γι αυτό το ψυχάκι.Κάτι λίγο, κάτι μικρό -δύσκολα το ξέρω- αλλάζει όμως. Τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία για τη μεγάλη κι αστραπιαία κινητοποίηση! Μόνο τέτοια, πάντα τέτοια.Καλό κι αναίμακτο Πάσχα!»

Δείτε επίσης:

«Κάθε φορά συγκινούμαι…» – Τι λέει ο Οικουμενικός Πατριάρχης από την Ίμβρο

Με κατάνυξη η κορύφωση του Θείου Δράματος σε όλη την Ελλάδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This