Ηλεία: Σφοδρή χαλαζόπτωση σάρωσε τις καλλιέργειες

Σε απόγνωση οι αγρότες της περιοχής από τις μεγάλες καταστροφές

Must Read

Την… άσπρη μέρα που απεύχονταν είδαν σήμερα οι αγρότες στην Ηλεία, όπου σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε τις καλλιέργειές τους, προξενώντας εκτεταμένες καταστροφές.

Από τα παράλια των Δουνεϊκων και του Αγ. Ηλία, έως την Πηνεία, αρκετές ήταν οι περιοχές  που «ντύθηκαν» στα λευκά τη Δευτέρα του Πάσχα, από το χαλάζι που άρχισε να πέφτει από τις 7 το πρωί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr, καλλιέργειες με καρπούζι και πατάτα έχουν υποστεί ολική καταστροφή, βυθίζοντας στην απόγνωση τους αγρότες που σε λίγες εβδομάδες ήταν πανέτοιμοι να προχωρήσουν στην συγκομιδή των προϊόντων τους.

Οπως δηλώνουν, η παρέμβαση των αρμοδίων φορέων, του ΕΛΓΑ και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι, πλέον, κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη μετά από ένα τόσο σφοδρό φαινόμενο, καθώς, όπως τονίζουν, είχαν επενδύσει και είχαν επωμιστεί το κόστος οι ίδιοι.

*πηγή φωτο / βιντεο: ilialive.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This