Αμπελόκηποι: Τον σκότωσαν με κουζινομάχαιρο μέσα στο ίδιο του το σπίτι

Υπήκοοι Πολωνίας ο δράστης και το θύμα

Must Read

Μία άγρια ανθρωποκτονία σημειώθηκε ανήμερα Κυριακή του Πάσχα στην περιοχή των Αμπελοκήπων, με θύμα έναν 45χρονο άνδρα με καταγωγή από την Πολωνία.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, δυο άνδρες πολωνικής υπηκοότητας διαπληκτίστηκαν χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 22:00, για άγνωστο -μέχρι στιγμής- λόγο, με τον έναν τους, ηλικίας 60 ετών, να τραυματίζει θανάσιμα τον 45χρονο, καρφώνοντάς του στην πλάτη ένα κουζινόμαχαιρο. Το ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτο στη μονοκατοικία της οδού Βερναρδάκη όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό, βρήκε νεκρό τον 45χρονο υπήκοο Πολωνίας, ενώ παρών ήταν και ο 60χρονος δράστης.

Ο τελευταίος συνελήφθη από αστυνομικούς που επίσης έσπευσαν στο σημείο, καθώς βρέθηκε επάνω του το μαχαίρι, ενώ, την ώρα του περιστατικού, μέσα στο σπίτι του θύματος βρισκόταν και μία γυναίκα, επίσης υπήκοος Πολωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις τους, οι οποίοι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 60χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This