Νοσοκομείο στην Κέρκυρα: 10χρονος έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας και δεν υπήρχε παιδοχειρουργός!

Τι καταγγέλλει η γιαγιά του παιδιού

Must Read

Τα τεράστια προβλήματα και την υποστελέχωση στο νοσοκομείο της Κέρκυρας καταδεικνύει μία νέα περίπτωση παιδιού, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί, αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος γιατρός!

Η κυρία Ελένη, κάτοικος του νησιού, κατήγγειλε νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, την σοβαρή έλλειψη γιατρών στο νοσοκομείο του νησιού και την περιπέτεια που βίωσαν το εγγόνι και η κόρη της. Όπως περιέγραψε, ο 10χρονος παραπονιόταν δύο μέρες για πόνο στην κοιλιά του κι έτσι αποφάσισαν οι δικοί του το Μεγάλο Σάββατο, να τον πάνε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί.

Ο γιατρός στο νοσοκομείο ενημέρωσε την οικογένεια ότι πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας. «Οι γιατροί ήταν άψογοι απέναντι το παιδί και κατόπιν εξέτασης που του έκαναν ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι χρειάζεται να εξεταστεί από παιδοχειρούργο. Ο γιατρός του νοσοκομείου της Κέρκυρας προθυμοποιήθηκε να χειρουργήσει το παιδί χωρίς να είναι ο ίδιος παιδοχειρουργός» είπε η ηλικιωμένη και συνέχισε:

«Εκείνη την ώρα η κόρη μου ανησύχησε. Πήραμε τελικά την απόφαση να φύγει να παιδί μέσα στην νύχτα για Αθήνα».

Κλείνοντας, η κυρία Ελένη τόνισε πως οι ελλείψεις στο νοσοκομείο της Κέρκυρας είναι μεγάλες, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This