Πάσχα στο νοσοκομείο έκαναν 25 εγκαταλελειμμένα παιδιά

Must Read

Χωρίς να πάσχουν από κάποια ασθένεια, 25 εγκαταλελειμμένα παιδιά πέρασαν τις Άγιες μέρες του Πάσχα στα Νοσοκομεία Παίδων, με την πολιτεία να αδιαφορεί και την κυβέρνηση να αρνείται να μεριμνήσει για προνοιακές μονάδες. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, φέτος το Πάσχα 6 εγκαταλελειμμένα παιδιά βρίσκονται στο Αγλαΐα Κυριακού, 15 εγκαταλελειμμένα παιδιά στο Αγία Σοφία και 4 εγκαταλελειμμένα παιδιά στο Παίδων Πεντέλης, ενώ πολλά άλλα στις παιδιατρικές κλινικές των Νοσοκομείων.

Μάλιστα, όπως σημειώνει στα νοσοκομεία υπάρχουν και  άνθρωποι που αρνούνται να πάρουν εξιτήριο καθώς δεν έχουν που να πάνε: «Εκεί που σηκώνουμε τα χέρια ψηλά είναι με τα νοσηλευόμενα άτομα που ενώ έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα της υγείας τους αρνούνται να πάρουν εξιτήριο γιατί δεν έχουν που να πάνε. Τους έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα, η σύνταξη δεν φθάνει, δεν έχουν σπίτι, δημόσιες προνοιακές μονάδες δεν υπάρχουν και οι ιδιωτικές απλησίαστες. Παραμένουν μήνες στα Νοσοκομεία. Είναι δεκάδες και συνεχώς αυξάνουν» δήλωσε ο κ. Γιαννάκος .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This