Αναβλήθηκε η φιέστα Μητσοτάκη στο Αχίλλειο

Ο πρωθυπουργός ακύρωσε την επίσκεψη στο μουσείο, λόγω του σκανδάλου στην ΕΤΑΔ

Must Read

Μεγάλη ταραχή φαίνεται πως προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου το χθεσινό δημοσίευμα της «δημοκρατίας» αναφορικά με τις σκανδαλώδεις και παράνομες προσλήψεις (και όχι μόνο) στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Και ήταν τέτοιος ο «πονοκέφαλος» που δημιούργησε στους επικεφαλής του πρωθυπουργικού επιτελείου, ώστε τους ανάγκασε να διαφοροποιήσουν τελικά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο Αχίλλειο Μουσείο χθες το πρωί. Και αυτό γιατί το Αχίλλειο Μουσείο ανήκει στην ΕΤΑΔ και, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε αποφασιστεί να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ και ο διευθυντής του μουσείου.

Το παρασκήνιο έχει ως εξής: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, νωρίς το πρωί στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου επικοινώνησαν με την ηγεσία της ΕΤΑΔ, για να… ενημερωθούν για το περιεχόμενο του ρεπορτάζ. Από τις απαντήσεις που φαίνεται πως πήραν, για να αποφύγουν το… φιάσκο της επίσκεψης στο Αχίλλειο με… ξεναγούς τα στελέχη της ΕΤΑΔ, πολλά εκ των οποίων έχουν προσληφθεί ακόμη και παράνομα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της «δημοκρατίας», αποφάσισαν τελευταία στιγμή να αλλάξουν το πρόγραμμα του πρωθυπουργού και η περιοδεία του να γίνει σε άλλους χώρους πολιτισμού του νησιού.

Κατά μία έννοια πήγε και τζάμπα ο κόπος των εργαζομένων στο Αχίλλειο Μουσείο, οι οποίοι προχθές Τρίτη πήραν εντολή να σκουπίσουν, να σφουγγαρίσουν και γενικά να περιποιηθούν τον χώρο, καθώς, όπως τους είπαν, «θα τον επισκέπτονταν επίσημα πρόσωπα»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This