«Είναι κρίμα να καταστρέφουμε ανθρώπους», λέει στενός φίλος του Αλέξη Γεωργούλη

Ήταν φυσιολογική η συμπεριφορά του όταν έμαθε για την καταγγελία, είπε

Must Read

Την πλήρη υποστήριξη του στον Αλέξη Γεωργούλη δίνει ένας από τους φίλους του στον τόπο καταγωγής του στην Λάρισα στο σπίτι του οποίου πέρασε φέτος το Πάσχα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή Tlive τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν θα τον καλούσε στο σπίτι του αν πίστευε πως όλα όσα ακούγονται είναι αλήθεια ενώ είπε πως όταν έμαθε για την καταγγελία ήταν ήρεμος.

Όπως είπε «η συμπεριφορά του ήταν εντελώς φυσιολογική. Όπως ήταν όλες τις άλλες φορές. Δηλαδή ήρθε εδώ και επειδή δεν τρώει κρέας, του φτιάξαμε αυγά και μανιτάρια. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία όλη την ημέρα, διασκεδάσαμε, δεν έδειχνε κάτι να τον απασχολεί. Στις 12 τη νύχτα το βράδυ της Κυριακής πήγαμε περίπατο όλοι μαζί στη θάλασσα, μιλήσαμε, περάσαμε πολύ όμορφα».

Και πρόσθεσε σχετικά με την καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό της Ελένης Χρονοπούλου «είναι κρίμα για Χ λόγους να καταστρέφουμε ανθρώπους. Δεν αξίζει».

Ο φίλος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή μίλησε για το πως έμαθε ο ίδιος για την καταγγελία ενώ είπε πως ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε πρώτα να ενημερώσει την μητέρα του για όσα ακούγονται.

«Ήταν να έρθει ξανά για να περάσουμε μαζί για τα γενέθλια, τον πήρα τηλέφωνο και ήταν στενοχωρημένος, μου είπε ότι κάτι έμαθε και ότι θα πρέπει να ενημερώσει τη μητέρα του. Εν τω μεταξύ εγώ είχα μάθει τι είχε διαρρεύσει.

Του είπα να πάει, καθώς η μητέρα του είναι πολύ ευαίσθητη, να μην πάθει τίποτα αν το ακούσει από τις τηλεοράσεις. Πήγε και κάθε μέρα έχουμε επαφή. Μου έδωσε την εντύπωση ότι τότε ενημερώθηκε, κι ακόμα δεν ξέρει τίποτα για το τι ακριβώς γίνεται».

«Δεν τον είδα να αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του και ίσως να μην θέλει να έρθει εδώ για να μην πει κάτι. Είναι αισιόδοξος και όπως είπε η μαμά του, όλα κάποια στιγμή θα βγουν στο φως. Πόσο ψύχραιμος μπορεί να ‘ναι όταν καίγεται η καριέρα του».

Τέλος, τόνισε πως πως ο ίδιος έχει τέσσερις κόρες και δεν θα τον έβαζε στο σπίτι του αν πίστευε ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν τέτοιο άτομο.

Δείτε τι δήλωσε:



Δείτε επίσης:

Ο δαιμόνιος Άδωνις πιάστηκε στον ύπνο με το Turkaegean αλλά ανακάλυψε ποιος «έδωσε» το όνομα της Χρονοπούλου

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση Γεωργούλη: Έρευνα για τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων της γυναίκας που τον κατήγγειλε

Διεγράφη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Βασίλης Μίγας

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This