Μυτιλήνη: Στα προβλήματά της με το αλκοόλ ρίχνει το φταίξιμο για τη βίαιη πράξη της ο πατέρας της 49χρονης

Ο χαμός και της κόρης τους ήταν εκείνος που κατέστρεψε οριστικά τον γάμο του τραγικού ζευγαριού

Must Read

Η οικογενειακή τραγωδία που «κρύβεται» πίσω από την επίθεση που εξαπέλυσε η 49χρονη εναντίον του 55χρονου συζύγου της, ιδιοκτήτη ουζερί στο κέντρο της Μυτιλήνης, τον οποίο περιέλουσε με βενζίνη και αποπειράθηκε να τον κάψει ζωντανό, προβάλλεται από τους συγγενείς της δράστιδας ως υπαίτια για το τραγικό αυτό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Οπως έχει γίνει, πλέον, γνωστό, το ζευγάρι έχει χτυπηθεί δις από τη μοίρα, καθώς στο μακρινό παρελθόν είχαν χάσει τον πρωτότοκο γιο τους από πνιγμό, ενώ πριν από μερικά χρόνια έχασαν και την κόρη τους σε τροχαίο δυστύχημα, με την σύζυγο να βρίσκει, έκτοτε, διέξοδο στο αλκοόλ, κάτι που την οδήγησε σε βίαια ξεσπάσματα κατά του συζύγου της.

Για τα σοβαρά προβλήματά της με το αλκοόλ και για τους συνεχείς καβγάδες με τον σύζυγό της, μίλησε στο STAR ο πατέρας της 49χρονης. «Έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρίνιαζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε», είπε σχετικά, σημειώνοντας πως η κόρη του ξεκίνησε να πίνει μετά τον θάνατο των παιδιών της και, παρά τις παραινέσεις του ιδίου, δεν σταμάτησε.

«Ήθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει», πρόσθεσε και εξήγησε πως έμαθε από τον γιο της όσα έχουν συμβεί. «Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα… Μάλλον πιωμένη ήταν», κατέληξε ο πατέρας της δράστιδας.

«Η κοπέλα είναι ξαδέλφη μου. Είναι από το Πλωμάρι. Πριν τρία χρόνια έχασε το κορίτσι της σε τροχαίο και πριν 20 χρόνια έχασε το πρώτο της παιδί, όταν έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα και πνίγηκε. Ήταν τρελαμένη η κοπέλα», τόνισε με τη σειρά της στο STAR μία από τις ξαδέρφες της κατηγορούμενης.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This