Απίστευτο τροχαίο στο Αίγιο: Αυτοκίνητο που συμμετείχε σε τοπικό ράλι, κατέληξε σμπαράλια σε αυλή σπιτιού!

Με κατάγματα στα άνω και κάτω άκρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο οδηγός και ο συνοδηγός του αγωνιστικού οχήματος

Must Read

Αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο τροχαίο ατύχημα βρέθηκαν συμμετέχοντες και θεατές του 10ου Rally Sprint που διοργανώνεται στο Αίγιο, όταν ένα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ξέφυγε της πορείας του και κατέληξε σε αυλή παρακείμενου σπιτιού.

Όπως μεταδίδει το τοπικό site filodimos.gr, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην ΕΟ Αιγίου – Φτέρης, όταν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο οδηγός του εν λόγω οχήματος έχασε τον έλεγχό του στο ύψος του χωριού Αχλαδιά, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να πέσει από μεγάλο ύψος, καταλήγοντας στην αυλή σπιτιού αναποδογυρισμένο, αφού πρώτα προσέκρουσε με δύναμη στη στέγη του.

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δυο επιβάτες, οι οποίοι διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αιγίου με κατάγματα στα άκρα τους. Σημειώνεται ότι στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν εθελοντές και διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών από το όχημά τους, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Οσον αφορά τον αγώνα, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη του φάση, διακόπηκε μεν προσωρινά λόγω του ατυχήματος, αλλά συνεχίστηκε κανονικά το μεσημέρι, με τη δεύτερη φάση του.

*πηγή φωτο: filodimos.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This