Σφοδρή μετωπική στην Ορεστιάδα: Τρεις νεκροί – Παιδιά και εγγόνια κλαίνε τους δικούς τους

Θύματα μια 54χρονη, ένας 48χρονος κι ένας 85χρονος

Must Read

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι στον Σάκκο Ορεστιάδας, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Ορμενίου, όπου να σημειώσουμε δεν υπάρχει διαχωριστικό κιγκλίδωμα. Τόσο η περιοχή, όσο και ολόκληρος ο Έβρος, είναι συγκλονισμένοι από τα νέα.

Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με σφοδρότητα και μετωπικά με ένα φορτηγάκι στο 117ο χιλιόμετρο, με τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς. Είναι άγνωστο ακόμα ποιο από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με την τροχαία Ορεστιάδας να διερευνά τις συνθήκες της τραγωδίας, έχοντας πάρει ήδη καταθέσεις από τους διερχόμενους οδηγούς.

Σύμφωνα με το Evros-News.gr η οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μια 54χρονη από το χωριό Δίκαια, η οποία βρισκόταν καθ’ οδόν για τα Ρίζια, θέλοντας να γιορτάσει με την οικογένειά της τα γενέθλια του εγγονιού της από τη μία της κόρη (εκ των δύο). Όμως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια…

Το λευκό βανάκι οδηγούσε ένας 85χρονος συνταξιούχος ταξιτζής, ο οποίος ήταν από τη Νέα Βύσσα και είχε επίσης παιδιά και εγγόνια, τα οποία έχουν πάθει σοκ από την είδηση του χαμού του. Συνοδηγός του ήταν ένας 48χρονος από το ίδιο χωριό, ο οποίος ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο πλέον είναι ορφανό…

φωτογραφίες: www.radioevros.gr

Η σύζυγος του 85χρονου που σκοτώθηκε, ήταν απαρηγόρητη και κατάφερε να πει στο newsit.gr: «Είμαστε χάλια, δεν πιστεύουμε αυτό που έγινε. Ούτε ξέρουμε ακόμη πώς έγινε. Δεν ξέρω καν από που ερχόταν και που πήγαινε. Είμαστε χάλια, όλοι το ξέρουν και τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Δεν πιστεύουμε ότι έχει γίνει αυτό. Είναι κάτι απρόοπτο, έχουμε σοκαριστεί».

Στο protothema.gr μίλησε η κόρη του άτυχου 85χρονου: «Είμαστε σοκαρισμένοι από το θάνατο του πατέρα μου. Δεν ξέρω που πήγαινε ο πατέρας μου εκείνη τη στιγμή με το αμάξι. Ήταν ξαφνικό αυτό που συνέβη κι εμείς προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για το συμβάν. Ξέρω ότι είναι τρία άτομα νεκρά κι ανάμεσά τους κι ο πατέρας μου».

  • Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Την 22-4-2023 και ώρα 12.50, στο 117ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός και επέβαινε 48χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και του συνεπιβάτη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν αντίστοιχα στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

*φωτογραφίες από radioevros.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This