Απολογείται η 48χρονη που πυρπόλησε τον σύζυγό της στη Μυτιλήνη

Διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου παραμένει ο άτυχος επιχειρηματίας

Must Read

Σήμερα, Δευτέρα 24/4, απολογείται στον ανακριτή η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη και πυρπόλησε τον σύζυγό της ο οποίος δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Η γυναίκα η οποία είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί για το βίαιο περιστατικό στη Μυτιλήνηαναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν είχε καμία πρόθεση να προκαλέσει κακό στον σύζυγό της. Εμφανίζει τον εαυτό της ως θύμα του οικογενειακού δράματος που έχει βιώσει με την απώλεια των δύο παιδιών της από δυστυχήματα γεγονός που της προκάλεσε ψυχολογικά προβλήματα και εθισμό στο αλκοόλ. Εις βάρος της γυναίκας ασκήθηκαν βαρύτατες κατηγορίες από τον εισαγγελέα όπως απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση των διατάξεων περί ενδοοικογενειακής βίαςΤην ίδια ώρα, ο 58χρονος επιχειρηματίας, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου με εγκαύματα στο 50% του σώματός του. Έχει στο πλευρό του τις τελευταίες ώρες τον γιο του, το μόνο παιδί του του έχει απομείνει μετά τη τραγική απώλεια των δυο άλλων παιδιών του.  

 

Διαβάστε ακόμα:

Μυτιλήνη: Στα προβλήματά της με το αλκοόλ ρίχνει το φταίξιμο για τη βίαιη πράξη της ο πατέρας της 49χρονης

Αθέλητα έβαλε φωτιά στον σύζυγό της λέει η 48χρονη – Πήρε προθεσμία για την Δευτέρα 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This