Τρόμος στο Μενίδι: Βρέθηκαν 4 σφαίρες στο σχολείο που σκοτώθηκε ο Μάριος

Τα φαινόμενα των πυροβολισμών στον αέρα είναι καθημερινό φαινόμενο!

Must Read

Αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές που επέστρεψαν σήμερα στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών μετά τις δύο εβδομάδες που μεσολάβησαν για τις διακοπές του Πάσχα.

Στο προαύλιο του σχολείου εντόπισαν έντρομοι όχι μία και δύο αλλά τέσσερις σφαίρες από όπλο που ήταν 9 χιλιοστών!

Το συγκεκριμένο σχολείο έχει μια τραγική ιστορία καθώς σε αυτό σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα ο 11χρονος Μάριος Σουλούκος τον Ιούνιο του 2017, στο πλαίσιο σχολικής γιορτής.

Τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους που βρήκαν σήμερα τις σφαίρες είχαν πραγματικά άγιο καθώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί αν έπεφταν την ώρα που στην αυλή ήταν εκείνοι.

Πιθανότατα, οι σφαίρες να προήλθαν από όπλα πολιτών που θέλησαν να γιορτάσουν το Πάσχα με μπαλωθιές αδιαφορώντας για το τι θα μπορούσε να συμβεί.

Συνεχόμενα τα φαινόμενα

Τόσο στο Μενίδι όσο και στις γύρω περιοχές οι κάτοικοι βιώνουν σχεδόν καθημερινά τους πυροβολισμούς στον αέρα και βρίσκουν σφαίρες στις αυλές, στα μπαλκόνια και τις ταράτσες τους και άλλες να έχουν καρφωθεί σε τοίχους των σπιτιών τους ή να έχουν σπάσει τα τζάμια τους.

Όπως φαίνεται, ακόμα και αν συνέβη η τραγική απώλεια ενός παιδιού μόλις 11 χρονών κανείς δεν έχει βάλει μυαλό μέχρι σήμερα και αποτελεί πια συνήθεια κάποιων να πυροβολούν όλες τις ώρες στο αέρα αδειάζοντας τα όπλα τους.

Ανήμερα του Πάσχα ένας 70χρονος έπεσε θύμα μιας αδέσποτης σφαίρας στο Μενίδι την στιγμή που καθόταν στο γιορτινό τραπέζι και ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Την ίδια μέρα στα Άνω Λιόσια ένας νεαρός βγήκε με το όπλο στο δρόμο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This