Αδιανόητο! Έσκισαν την ελληνική σημαία στη Θράκη και επιτέθηκαν στη γυναίκα που την ανέβασε

Ασύδοτο το τουρκικό παρακράτος - Οι αστυνομικοί της είπαν να μην ανεβάσει ξανά τη σημαία!

Must Read

Οργή προκαλεί η κατάσταση που επικρατεί στη Θράκη, με το τουρκικό παρακράτος να εμφανίζεται για πρώτη φορά τόσο ασύδοτο και ανεξέλεγκτο, με την ανοχή φυσικά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όχι μονο έσκισαν το ιερότερο σύμβολο του Έθνους μας, την ελληνική σημαία, αλλά επιτέθηκαν και στη γυναίκα που τόλμησε να την ανεβάσει στο μπαλκόνι της για την επέτειο της 25η Μαρτίου, στο χωριό Άνω Θέρμες.

Σύμφωνα με την καταγγελία που ήρθε στο φως και προκαλεί τρόμο για το πως εξελίσσεται η κατάσταση στη Θράκη, Ελληνίδα μουσουλμάνα ύψωσε την ελληνική σημαία στο μπαλκόνι της ανήμερα της επετείου της ελληνικής επανάστασης ενάντια στην οθωμανική κυριαρχία και δέχτηκε άγρια επίθεση από συγχωριανούς της.

«Δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα συγχωριανών της, οι οποίοι πήγαν στο σπίτι της, έσκισαν την ελληνική σημαία και την προπηλάκισαν» περιέγραψε ο Γιώργος Κυριακού, καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στη Θράκη. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο ίδιος, το περιστατικό επαναλήφθηκε όταν η γυναίκα επιχείρησε να ανεβάσει ξανά τη σημαία. Αυτό ωστόσο που προκαλεί οργή, ήταν η αντίδραση των αστυνομικών, οι οποίοι παρότρυναν τη γυναίκα- αν είναι δυνατόν- να μην ανεβάσει ξανά τη σημαία!

«Ακολούθως, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Ανέβασε άλλη ελληνική σημαία, επαναλήφθηκαν τα γεγονότα και η αστυνομία για να τη συνετίσει την παρότρυνε να σταματήσει να το κάνει», περιέγραψε ο καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Η αστυνομία δεν προστάτευσε τη γυναίκα και η ίδια αναγκάστηκε να μετακομίσει σε άλλο χωριό. «Όταν μου διηγήθηκε όσα υπέστη ένιωσα ντροπή που κάποιος Έλληνας πολίτης δέχτηκε τέτοια συμπεριφορά», συμπλήρωσε ο κος Κυριακού.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This