Συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού – Στο εδώλιο οι κατηγορούμενοι

Must Read

Συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη η δίκη με τις απολογίες των 12 κατηγορούμενων για τη άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του στη Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, που συντάραξε όλο το πανελλήνιο.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης βρέθηκε την περασμένη Τρίτη ο πρώτος εκ των κατηγορούμενων που ήταν και οδηγός του πρώτου οχήματος που έφτασε στο σημείο της φονικής επίθεσης. Ο 24χρονος υποστήριξε πως δεν έφτασε ποτέ στα σκαλιά της πολυκατοικίας και ούτε χτύπησε τον Άλκη ή τους φίλους του, ενώ σημείωσε πως πήγαν να κυνηγήσουν οπαδούς του Άρη και όχι να σκοτώσουν.

«Μέρες σκέφτομαι να πω τα γεγονότα όπως είναι χωρίς να στενοχωρήσω κανέναν. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για τη συμμετοχή σε αυτή την τραγική ιστορία που κόστισε τη ζωή στον Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, να τα έκανα όλα αλλιώς, να μην βρεθώ σε ομάδες και συνδέσμους, αλλά είναι αργά», είπε ο κατηγορούμενος στην αρχή της απολογίας του και συνέχισε:

«Άκουγα φωνές και είχα κοκαλώσει. Άκουγα βρισιές και φωνές. Είδα κάποιον από τους κατηγορούμενους να χτυπάει. Το δρεπάνι το είχε ο 10ος κατηγορούμενους. Τον είδα να χτυπάει αλλά δεν ξέρω ποιον. Είδα και άλλον κατηγορούμενο πάνω στα σκαλιά να χτυπάει. Είδα 5-6 άτομα πάνω στα σκαλιά».

Ένας ένας με τη σειρά οι κατηγορούμενοι θα δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για το συμβάν ενώ οι απολογίες τους αναμένεται να κρατήσουν μερικές εβδομάδες.

Διαβάστε ακόμη: Δίκη Α. Καμπανού: Μετανιωμένος ο πρώτος κατηγορούμενος – «Μακάρι να μην είχα εμπλακεί»

Διαβάστε ακόμη: Αρχίζουν οι απολογίες για τον φόνο του Άλκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This