Λύγισε η κολλητή του Γεωργούλη – «Τον πήρα τηλέφωνο όταν…»

«Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά»

Must Read

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η κολλητή του Αλέξη Γεωργούλη, για τον ευρωβουλευτή που κατηγορείται από τη συνεργάτιδα του Νίκου Ανδρουλάκη για βιασμό και ξυλοδαρμό. Όπως ανέφερε με σπασμένη φωνή, η ίδια στεναχωριέται πολύ και δεν πιστεύει τα όσα του καταλογίζει η Ελένη Χρονοπούλου.

«Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα… Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία» δήλωσε μιλώντας στο Πρωινό και πρόσθεσε:

«Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον. Τον πήρα τηλέφωνο όταν το έμαθα, θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. (…) Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του» ανέφερε και στη συνέχεια «λύγισε»: «Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Γεωργούλης απευθύνθηκε στην επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ζητώντας για μια ακόμη φορά την επίσπευση των διαδικασιών για την άρση της ασυλίας του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This