Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Έπεσε από το μπαλκόνι

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδηςο οποίος βρισκόταν σε εκδήλωση για τα εγκαίνια βιβλιοθήκης, όταν βγήκε για λίγο στο μπαλκόνι, εκείνο υποχώρησε και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων!

Ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος δίνει μάχη για τη ζωή του. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς. Τραυματίστηκε βαρύτατα όταν βρέθηκε στο κενό, καθώς υποχώρησε το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν. Ο άτυχος Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του κ. Λασκαρίδη μετά την επέμβαση. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα.

 

Το χρονικό της πτώσης 

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο άτυχος άνδρας στηριζόταν σε κάγκελο, το οποίο υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος τριών μέτρων. Ο κ. Λασκαρίδης έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα και χρειάστηκε η συνδρομή ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να φτάσει σε ασθενοφόρο καθώς το σημείο της πτώσης ήταν δυσπρόσιτο.

 


Διαβάστε ακόμα:

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας – Έπεσε στο κενό από κτήριο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This