Ξενοδοχείο με κρυφές κάμερες: «Ήταν στον χώρο που ντυνόμασταν», καταγγέλει πελάτισσα!

Must Read

Σοκάρει η καταγγελία μιας γυναίκας που ήταν πελάτισσα στο ξενοδοχείο στην Χαλκιδική στο οποίο ο ιδιοκτήτης είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες για να καταγράφει και να παρακολουθεί τις προσωπικές στιγμές των πελάτων του που ήθελαν να περάσουν λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, «θύματα» του 34χρονου είχαν πέσει 27 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, εκ των οποίων τα 13 άτομα έχουν ταυτοποιηθεί.

Η πελάτισσα-θύμα είχε πάει στο κατάλυμα του ιδιοκτήτη με δύο φίλες της και διαπίστωσε ότι η κάμερα ήταν τοποθετημένη στον κεντρικό χώρο, απέναντι από την κρεβατοκάμαρα των γυναικών, δηλαδή, απέναντι από τον χώρο που κινούνταν.

Η γυναίκα ανέφερε πως ο ιδιοκτήτης ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός και δεν θα της περνούσε ποτέ από το μυαλό ότι θα ήταν τόσο διεστραμμένος!

Η ίδια είπε πως δύο μήνες μετά την διαμονή τους έμαθαν από τα μέσα ενημέρωσης για τις κρυφές κάμερες στο ξενοδοχείο. Μετά το αρχικό σοκ κοίταξε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει στο κινητό της από το δωμάτιο και διαπίστωσε ότι η κάμερα ήταν απέναντι από το κρεβάτι, μέσα στο δωμάτιο που άλλαζαν τα ρούχα τους!

Οι τρεις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση και ζητούν την ποινική δίωξη του ιδιοκτήτη.

Τέλος, η γυναίκα δεν μπορεί να φανταστεί τι θα γινόταν αν στο δωμάτιο ήταν με κάποιο σύντροφό της…

Η έρευνα για το ξενοδόχο ξεκίνησε μετά από καταγγελία που έκανε ένα ζευγάρι που είχε μείνει στο κατάλυμα και είχε εντοπίσει τις κάμερες. Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 κάμερες που είχαν τη μορφή φορτιστή κινητών τηλεφώνων!

 






Δείτε επίσης:

Ξενοδόχος στην Χαλκιδική κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές πελατών του!

Κρυφές κάμερες σε διαμέρισμα… Airbnb για να βλέπει τις προσωπικές στιγμές των πελατών του!
 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This