Το ΑΠΕ εξαφάνισε την κατάπτυστη και ανθελληνική δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ!

Ανθελληνική πρόκληση από τις ΗΠΑ, προπαγάνδα σοβιετικού τύπου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Must Read

Οργή και αγανάκτηση προκάλεσε στο πανελλήνιο η απαράδεκτη δήλωση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά, που έγινε στο φόρουμ των Δελφών.

Πρόκειται για μία από τις χειρότερες δηλώσεις που έχουν γίνει ιστορικά κατά της πατρίδας μας από την αμερικανική πλευρά και οπωσδήποτε την χειρότερη δήλωση που έχει κάνει εν ενεργεία αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα.

Η δήλωση αυτή μάλιστα έγινε την ώρα που ο Μητσοτάκης στα χρυσοπληρωμένα προπαγανδιστικά βίντεο που προβάλλονται ουσιαστικά τις τελευταίες ώρες στην ελληνική τηλεόραση, ισχυρίζεται ότι η εικόνα της Ελλάδας αναβαθμίστηκε διεθνώς και δείχνει φόντο την ομιλία του στο Κογκρέσο!

Η αλήθεια πάντως είναι αυτή που αναφέρει ο Νίκος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας το βίντεο: «Αυτή η περίεργη τοποθέτηση, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα έριχνε κυβέρνηση. Τώρα πάμε σε εκλογές, μάλλον θα στοιχίσει στη ΝΔ εκλογικά. Βέβαια οι ευθύνες, κυρίως, βαρύνουν τον ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση γιατί με την στάση τους ενθαρρύνουν τέτοιες προσεγγίσεις και πρακτικές
#Μπανανία»

Ήταν τόσο εύστοχη η παρατήρηση του Νίκου Μιχαηλίδη, που αποδείχτηκε περίτρανα από την πρωτοφανή λογοκρισία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το οποίο υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό. Το ΑΠΕ, εξαφάνισε το επίμαχο απόσπασμα της δήλωσης του αμερικανού πρέσβη!

Μιλάμε για ένα επικίνδυνο καθεστώς! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This