Κλέαρχος Μαρουσάκης: «Νέο κύμα κακοκαιρίας από το απόγευμα» – Πότε βελτιώνεται ο καιρός

Must Read

Προ των πυλών βρίσκεται το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα «χτυπήσει» αρκετές περιοχές της χώρας, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, έκανε λόγο για επιδείνωση του καιρού από σήμερα το απόγευμα έως και την Παρασκευή.

«Κακοκαιρία από το απόγευμα σε πολλές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας με τοπικά ισχυρές βροχές – καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν ακόμη και προβλήματα», είπε αρχικά ο μετεωρολόγος και συνέχισε:

«Έτσι θα πάμε μέχρι και την Παρασκευή για να βελτιωθεί πλέον το Σαββατοκύριακο ο καιρός. Εκτός από τον καιρό των επόμενων ημερών, κάναμε και μια πρώτη προσέγγιση για τον καιρό την ημέρα των εκλογών όπου σε ποσοστό κοντά στο 75% ο καιρός θα είναι ήπιος και μάλιστα με υψηλές θερμοκρασίες της τάξης των 26 με 28 βαθμών κελσίου. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήσαμε τον παρακάτω χάρτη όπου στην ουσία μας δείχνει ότι μέχρι και τις 16 με 17 Μαΐου περίπου θα επιμείνει η μεσημβρινή κυκλοφορία που θα μας φέρνει τον άστατο και πιο ψυχρό καιρό, ενώ στη συνέχεια φαίνεται να οδηγούμαστε σε ζωνική ροή που θα μας φέρει ζέστη και ηλιοφάνεια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This