Καταδικασμένος καθηγητής συνεχίζει να είναι πραγματογνώμονας στο Πρωτοδικείο!

Must Read

Προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως ένας καθηγητής Μαιευτικής, ο οποίος έχει καταδικαστεί περιλαμβάνεται στον επίσημο κατάλογο πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο καθηγητής είχε καταδικαστεί τελεσίδικα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση 24 μηνών, με τριετή αναστολή για κατάχρηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος φοιτητριών του, δηλαδή, για σεξουαλική παρενόχληση.

Το γεγονός ότι το Πρωτοδικείο δεν τον έχει διαγράψει από τους καταλόγους του και μάλιστα τον όρισε πρόσφατα σε υπόθεση ιατρικού λάθους καθώς είχε υποβληθεί μήνυση σε βάρος γιατρών έγινε γνωστό στις πρώην φοιτήτριες του προκαλώντας αντιδράσεις οι οποίες είχαν προσφύγει στη Δικαιοσύνη ενώ εκκρεμεί ακόμη μία μήνυση σε βάρος του, πάλι από φοιτήτριες.

Ο κατάλογος του Πρωτοδικείου περιλαμβάνει επιστήμονες  απ’ όλες τις ειδικότητες που καλούνται σε διάφορες υποθέσεις να διενεργήσουν ανεξάρτητη έρευνα, στην οποία βασίζεται η κρίση του κάθε δικαστηρίου.

Η διοίκηση του δικαστηρίου με αίτησή της ζήτησε την τροποποίηση του καταλόγου των πραγματογνωμόνων.

Όμως το δικαστήριο που κλήθηκε να αποφασίσει απέρριψε την αίτηση και διατήρησε τον γιατρό στον κατάλογο με το σκεπτικό ότι δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα, δηλαδή και με απόφαση του Αρείου Πάγου όπου προφανώς έχει προσφύγει.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This