Ρόη Παυλέα: «Η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ θέλει να αποκαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί»

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά από πολύωρη απολογία, οι δύο συλληφθέντες, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ.

Η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα, μίλησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε τηλεοπτική εκπομπή, για τις εξελίξεις στην υπόθεση, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως τόνισε, η οικογένεια του αδικοχαμένου δημοσιογράφου θέλουν να ανακαλύψουν όλους τους ενόχους όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η μητέρα του δε, πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο του και η αδελφή του τον βλέπει κάθε βράδυ στον ύπνο της.

Αναφερόμενη στις παρακολουθήσεις, η κ. Παυλέα είπε πως η ΕΥΠ είχε ζητήσει από την κ. Ράικου να παρακολουθούνται ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας αστυνομικός και ένας ποινικός . Κανένας από τους τρεις δεν βρίσκεται στη ζωή πλέον. «Έχουμε κάνει δήλωση της παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σήμερα θα πάρουμε τη δικογραφία. Η μητέρα και η αδελφή θέλουν να αποκαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί», έκανε σαφές.

«Αυτό έκαναν για να μην εντοπιστούν»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε για την υπόθεση, λέγοντας πως όταν τελείωσαν την επιχείρηση, δύο από αυτούς βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο και έβγαλαν φωτογραφία με σκοπό να έχουν κάποιο άλλοθι.

«Τα ελληνικά κινητά τους ήταν κλειστά πριν και τα άνοιξαν στον Ασπρόπυργο. Είχαν αγοράσει άλλα κινητά και είχαν βάλει πακιστανικές κάρτες ώστε να μην εντοπιστούν», επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Καραϊβάζ: Στη φυλακή οι δύο συλληφθέντες – Σχεδόν τρεις ώρες συσκέπτονταν Ανακριτής και Εισαγγελέας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This