Φυλάκιση και πρόστιμο 25.000 ευρώ σε 27χρονο που το 2021 είχε σκοτώσει αδέσποτο σκύλο στη Θεσσαλονίκη

Ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενόψει του εφετείου, υπό τον όρο να μην να μην έχει στην κατοχή του ζώο συντροφιάς

Must Read

Μέχρι θανάτου μαχαίρωσε ένα αδέσποτο σκυλί ένας 27χρονος, τον Αύγουστο του 2021 στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, πράξη για την οποία και οδηγήθηκε σε δίκη, μετά από σχετική καταγγελία φιλοζωικής οργάνωσης.

Και σήμερα, Πέμπτη 4/5, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κιλκίς επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης πέντε ετών και τεσσάρων μηνών, αλλά και σε πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ, κρίνοντάς τον ένοχο για τον βίαιο θάνατο του άτυχου ζώου. Συγκεκριμένα, ο 27χρονος κρίθηκε με οριακή πλειοψηφία ένοχος, μεταξύ άλλων, για θανάτωση ζώου συντροφιάς, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, ενόψει του εφετείου, υπό τον όρο να μην να μην έχει στην κατοχή του ζώο συντροφιάς.

Το αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας μαχαίρωσε με αλλεπάλληλα χτυπήματα το άτυχο σκυλί, ενώ διέταξε το πιτ μπουλ του να τού επιτεθεί. Το αιματηρό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα και καταγγέλθηκε από μέλη φιλοζωικής οργάνωσης, τα οποία και παραστάθηκαν στη δίκη, προς υποστήριξη της κατηγορίας. Σε βάρος του νεαρού είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με συνέπεια η υπόθεση να φτάσει στο ακροατήριο του κακουργιοδικείου.

Σημειώνεται πως, στην απολογία του, ο 27χρονος αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος βρισκόταν σε άμυνα και ότι ο σκύλος του ήταν εκείνος που δέχθηκε επίθεση από τον αδέσποτο σκύλο, όταν τον έβγαλε βόλτα.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This