Κρήτη: Πλημμύρες και χάος στους δρόμους από την κακοκαιρία

Η Κρήτη θα συνεχίσει να δέχεται βροχή για δύο ακόμα μέρες

Must Read

Την Κρήτη «δοκίμασε» η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα την χώρα μας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά δημιουργήθηκαν προβλήματα, ευτυχώς μικρής έκτασης.

Τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάστηκαν σε παραλιακές περιοχές όπου από την βροχή μεταφέρθηκαν φερτά υλικά και χώμα στις παραλίες, Καλαθά και Τερσανά Ακρωτηρίου.

Προβλήματα αναφέρθηκαν στις περιοχές Στέρνες και Μουζουρά, καθώς και σε σημείο του οδικού δικτύου προς Μαράθι, όπου και βρίσκονται σε εξέλιξη έργα της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Χανίων.

Από την έντονη βροχόπτωση συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα νερού σε σημείο του δρόμου κοντά στο αεροδρόμιο Χανίων, όπου και υπήρξε παρέμβαση της Πυροσβεστικής, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία του αεροδρομίου.

Κλειστό και από τις δύο εισόδους είναι σήμερα το φαράγγι της Σαμαριάς, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, λαμβάνοντας υπόψη τις μετεωρολογικές προγνώσεις για ασταθή καιρικά φαινόμενα στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και εντός του φαραγγιού.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, η Κρήτη αναμένεται να δεχθεί μεγάλα ύψη βροχής σήμερα και αύριο κυρίως στα δυτικά, στους μεγαλύτερους ορεινούς όγκους, στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.

Δείτε βίντεο από περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This