Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μητέρα του Άλκη: « Ο γιος μου δεν θα πάρει πτυχίο» – Ποιον είδε με μαχαίρι ο 6ος κατηγορούμενος

Must Read

Με την απολογία του έκτου κατηγορουμένου συνεχίστηκε σήμερα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η δίκη για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό η οποία του στοίχισε τη ζωή.

Η διαδικασία ήταν να συνεχιστεί με τον 5ο κατηγορούμενο αλλά ο δικηγόρος του ανέφερε κώλυμα και έτσι ήρθε η σειρά του 6ου. Ο κατηγορούμενος επέβαινε στο δεύτερο από τα τρία αυτοκίνητα που είχαν πάει στην περιοχή Χαριλάου όπου βρισκόταν ο Άλκης και η παρέα του.

Σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου εκτυλίχθηκε μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές όταν η μητέρα του Άλκη, Μελίνα διέκοψε την διαδικασία στο τέλος περίπου της απολογίας του 6ου κατηγορουμένου.

Σύμφωνα με το thestival.gr,ο 6ος κατηγορούμενος αναφέρθηκε στις σπουδές του στη Γεωπονική τις οποίες και συνεχίζει μέσα από τη φυλακή, μέσω διαδικτύου.

Αφορμή για την αναφορά που έκανε ο 6ος κατηγορούμενος, στάθηκε η συνήγορός του, Κική Μπακιρτζίδου, η οποία ρώτησε την πρόεδρο της έδρας εάν θα ήθελε να μάθει για τις σπουδές του.

Η μητέρα του 19χρονου που παρακολουθεί τη δική, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την αγανάκτηση της και ξέσπασε ακούγοντας τον 6ο κατηγορούμενο να μιλά για τις σπουδές του.

«Μόνο το δικό μου παιδί δεν θα πάρει πτυχίο, άφησε στη μέση τις σπουδές του», είπε με τρεμάμενη φωνή η γυναίκα.

Μάλιστα, ορισμένα άτομα από από τα ακροατήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Τι είπε ο 6ος κατηγορούμενος

Ξεκινώντας την απολογία του, ο 24χρονος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη και ζήτησε  συγγνώμη για την παρουσία του στον τόπο του συμβάντος.

Περιγράφοντας τι έγινε την ημέρα του συμβάντος είπε:

«Εκείνη τη μέρα ήμουν έως το απόγευμα στη σχολή και μετά βγήκαμε με τον φίλο μου, έναν εκ των κατηγορουμένων. Άλλος κατηγορούμενος τον πήρε τηλέφωνο για να πάμε στον σύνδεσμο. Είχα ξαναπάει μια δυο φορές. Ήταν 23:30 η ώρα. Δεν κάτσαμε πολύ ώρα. Όταν φτάσαμε εκεί ήταν όλοι οι κατηγορούμενοι εκεί. Γνώριζα κάποιους, όχι όλους. Είχε και άλλα άτομα που δεν τα ήξερα. Εκεί μάθαμε ότι έγινε επεισόδιο στο Ωραιόκαστρο με Αρειανούς. Συζητιέται αν θα πάμε στη Χαριλάου και να βρούμε οπαδούς του Άρη. Κατάλαβα ότι θα τους κυνηγούσαμε.

Δεν είχα ξαναπάει σε κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκα καλά. Ξεκινήσαμε να πάμε στη Χαριλάου. Μας είπαν να πάμε και πήγαμε. Δεν υπήρχε συνεννόηση. Μπροστά μας ήταν το Citroen γιατί ήξερε τους δρόμους. Κατέβηκα από τους τελευταίους. Από το σύνδεσμο πήρα έναν σιδερένιο σωλήνα, αλλά αντικείμενα δεν είδα. Το πήρα για παν ενδεχόμενο. Για να προστατέψω τον εαυτό μου. Γι’ αυτό το έβαλα στο πορτ μπαγκάζ».

Σύμφωνα με το thestival.gr, στη συνέχεια o νεαρός περιέγραψε πώς έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας, τονίζοντας πως είδε τον 2ο κατηγορούμενο να δίνει μια μαχαιριά.

«Ένας εκ των κατηγορουμένων κάτι είπε στα παιδιά που ήταν στα σκαλάκια. Δεν το άκουσα γιατί ήμουν μέσα στο αμάξι. Ξεκίνησε η φασαρία, υπήρξε χαμός. Μετά από λίγο διέκρινα τον 2ο κατηγορούμενο να δίνει μια μαχαίρια σε ένα από τα παιδιά. Μετά από λίγο κατεβήκαμε και εμείς από το αμάξι μας. Πήρα τον σιδερένιο σωλήνα έκανα 2-3 βήματα και γύρισα πίσω. Φοβήθηκα. Άφησα τον σωλήνα και περίμενα δίπλα στο αμάξι. Όταν ξεκίνησε η φασαρία μόνο τον 2ο κατηγορούμενο διέκρινα».

Ο 6ος κατηγορούμενος έδωσε λεπτομέρειες για το που βρίσκονταν κάποιοι εκ των κατηγορουμένων. Όπως είπε, μερικοί από αυτούς δεν συμμετείχαν στο συμβάν, ενώ κατονόμασε εκείνους που είδε να είναι στα σκαλιά.

«Άκουγα φωνές και κραυγές, δεν μπόρεσα να διακρίνω ακριβώς. Είδα το ξύλο σηκωμένο στον αέρα. Μετά έμαθα ποιος το κρατούσε. Μετά τους είδα να γυρνάμε πίσω στα αμάξια. Είδα κάποια άτομα να ανεβαίνουν και να βρίζουν».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως την επόμενη μέρα που ενημερώθηκε για το τι έγινε «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του».

«Είδα σίγουρα ένα τσεκούρι. Μου είπαν ότι έγινε χοντράδα και κάποιο παιδί χτυπήθηκε. Εγώ φοβήθηκα. Την άλλη μέρα έμαθα τι έγινε. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Μίλησα με έναν εκ των κατηγορουμένων και του είπα είδες τι έγινε; Δεν ήξερα πώς θα το πω στους γονείς μου. Σκεφτόμουν τι να κάνω. Ήμουν κλεισμένος μέσα στο σπίτι. Δεν μιλούσα με κανέναν, δεν πήγαινα στα μαθήματα της σχολής μου. Είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ. Ο 10ος κατηγορούμενος μου είπε ότι είχε το δρεπάνι. Μακάρι να μην έπαιρνα ποτέ την απόφαση να πάω. Στο μυαλό μου είχα ότι θα πάμε να τους κυνηγήσουμε»,  τόνισε.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This