Γιώργος Κατσαούνης: Aθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για παρενόχληση ανήλικης

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, ωστόσο η πρόεδρος τον κήρυξε αθώο

Must Read

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε αθώο τον Γιώργο Κατσαούνη, πρώην παίκτη του Survivor, ο οποίος κατηγορούνταν για ασέλγεια σε 16χρονο κορίτσι.

Ο αγρότης από τα Φάρσαλα που έγινε γνωστός μετά από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είχε καταγγελθεί από 16χρονη για ασέλγια και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη βία και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, οι ασελγείς πράξεις σε βάρος της έγιναν μια μέρα πριν ο παίκτης μπει στο ριάλιτι, ενώ την ίδια μέρα, έγινε και η καταγγελία στις αρχές.

Όπως αναφέρει το inlarissa.gr, η ανήλικη κατέθεσε σήμερα ότι βρισκόταν στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο 29χρονος την άρπαξε από την κουκούλα, την έσυρε σε ένα παγκάκι και στη συνέχεια ξάπλωσε και την ανάγκασε να πατήσει επάνω του, ενώ έπειτα γύρισε και έσπρωξε το πόδι της ανήλικης στο μόριό του. Η 16χρονη κατέθεσε νωρίτερα ότι ο 29χρονος της πρότεινε να του κάνει μασάζ, όμως εκείνη αρνήθηκε.

Στη δίκη κατέθεσε και ο πατέρας της ο οποίος ανέφερε ότι μετά την κατάθεση του παιδιού του στην αστυνομία, ξεκίνησε ο Γολγοθάς της και ότι «ένα παιδί γεμάτο ενέργεια κλείστηκε στον εαυτό της». Όπως πρόσθεσε, η 16χρονη έμεινε πίσω στα μαθήματά της.

Την ίδια ώρα, ο 29χρονος δίνει άλλη εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι προπονούνταν στην πλατεία και ζήτησε από τα παιδιά να του κρατούν χρόνο, γιατί το κινητό του είχε κλείσει. Υποστήριξε ότι γνώριζε την ανήλικη μέσω του φίλου της και ότι της ζήτησε να του κάνει «κρακ» επειδή είχε πρόβλημα στην πλάτη του. Στη συνέχεια της ζήτησε να του κάνει «κρακ» και στο λαιμό αλλά η κοπέλα, σύμφωνα με τον ίδιο, πήγε να το κάνει με τα πόδια και τότε σηκώθηκε και την πήγε στην παρέα της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η 16χρονη έκανε την καταγγελία για την διασημότητα.

Στη δίκη κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου και ένα από τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί εκείνο το βράδυ, παρουσιάζοντας την ίδια εκδοχή με τον Κατσαούνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του 29χρονου, σημειώνοντας ότι δεν έπρεπε να επιλέξει την 16χρονη από τη στιγμή που γνώριζε ότι ήταν ανήλικη. Ωστόσο η πρόεδρος κήρυξε αθώο τον Κατσαούνη και οι συγγενείς του που βρέθηκαν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This