Απίστευτη γκάφα: Αλλοδαποί απατεώνες τηλεφώνησαν σε… αστυνομικό!

Κάλεσαν άθελά τους το αστυνομικό τμήμα Κοζάνης

Must Read

Τη γνωστή απάτη με τα τηλεφωνήματα που αφορούν σε υποτιθέμενα σοβαρά ατυχήματα συγγενικών προσώπων, επιχείρησαν να κάνουν επίδοξοι απατεώνες στην Κοζάνη, καλώντας σε τυχαίους αριθμούς.

Μόνο που αποδείχτηκαν εξαιρετικά… γκαντέμηδες, αφού στην τελευταία απόπειρά τους, το υποψήφιο θύμα τους, όχι μόνο έτυχε να είναι αστυνομικός, αλλά τον πέτυχαν και σε ώρα υπηρεσίας!

Χωρίς να το ξέρουν, οι αλλοδαποί πήραν τηλέφωνο στο… αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης και, όπως ήταν φυσικό, το ακουστικό δεν θα μπορούσε παρά να το σηκώσει αστυνομικός.

Στο τηλέφωνο ήταν ο «γιατρός»

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης 18 Ιουνίου, ο 56χρονος ένστολος άκουσε να χτυπάει το τηλέφωνο, δίχως να φαντάζεται τι θα επακολουθούσε. Μόλις το σήκωσε, άκουσε μία αντρική φωνή, η οποία ανήκε δήθεν σε γιατρό που του διηγήθηκε με «ταραγμένη» φωνή τη γνωστή ιστορία του «ατυχήματος»!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το kozanilife, ο «γιατρός» του ανακοίνωσε ότι η κόρη του είχε εμπλακεί σε ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα χειρουργική επέμβαση, για τα έξοδα της οποίας του ζητούσε το ποσό των 20.000 ευρώ!

Ο 56χρονος αστυνομικός, όμως, μπήκε αμέσως στο νόημα και άρχισε να παριστάνει ότι είχε σοκαριστεί, έτσι ώστε να πείσει τον απατεώνα ότι είχε «τσιμπήσει» το δόλωμα και να κλείσουν το ραντεβού για να παραδοθούν τα χρήματα.

Στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή τους

Μόλις έκλεισε το τηλέφωνο, ενημέρωσε άμεσα την Ασφάλεια Κοζάνης και αμέσως στήθηκε επιχείρηση από τους συναδέλφους του για τη σύλληψη των επιτήδειων. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο όπου είχε δοθεί το ραντεβού και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους ανυποψίαστους δράστες, την ώρα που έπαιρναν στα χέρια τους τα προσημειωμένα μετρητά.

Χειροπέδες φόρεσαν μία 41χρονη Ρουμάνα και ένας 32χρονος Βούλγαρος, ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερα άτομα, τα οποία συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχαν επιχειρήσει να εξαπατήσουν άλλα τρία άτομα με παρόμοιο τρόπο, αλλά είχαν σταθεί άτυχοι.

Και, όσον αφορά στον 56χρονο αστυνομικό που διαχειρίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό την υπόθεση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βραβευτεί και θα τιμηθεί για την επιτυχία του.

Ε. Παπ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This