«Μαύρο» ρεκόρ στην παράσυρση πεζών: Νέες παραλίγο τραγωδίες σε Θεσσαλονίκη και Εύβοια!

Στη συμπρωτεύουσα εγκαταλείφθηκε 78χρονος αιμόφυρτος στον δρόμο

Must Read

Σταματημό δεν έχει ο ακήρυχτος «πόλεμος» της ασφάλτου. Μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στην Καλλιθέα, όπου μία 12χρονη μαθήτρια παρασύρθηκε από ΙΧ, άλλες δύο παρασύρσεις προκαλούν προβληματισμό και έντονη ανησυχία. 

Ηλικιωμένος παρασύρθηκε από όχημα στη Θεσσαλονίκη και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτος και αβοήθητος  σε κεντρικό σημείο της πόλης, και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, όχημα με άγνωστο οδηγό παρέσυρε -υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες- τον 78χρονο στην περιοχή της Πολίχνης και τον εγκατέλειψε στον δρόμο αιμόφυρτο. Το όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο βρέθηκε σε παρακείμενο σημείο και η αστυνομία αναζητά τον οδηγό.

Παράλληλα, παρ’ ολίγον νέα τραγωδία με παράσυρση 6χρονης από Ι.Χ. στην Εύβοια. Τέσσερις ώρες μετά το θανάσιμο τραυματισμό του 12χρονου κοριτσιού στην Καλλιθέα, σημειώθηκε νέο περιστατικό παράσυρσης ανήλικης στην Εύβοια, χωρίς ευτυχώς σε αυτή την περίπτωση το παιδί να χάσει τη ζωή του. Αυτοκίνητο -κινούμενο με κατεύθυνση προς την οδό Αντιδημάρχου Γραμματικόγιαννη- παρέσυρε την 6χρονη που μπήκε ξαφνικά στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Το παιδί συνοδευόταν από την 33χρονη μητέρα του. Η 6χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με αρνητικό αποτέλεσμα.  

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε τη 12χρονη στην Καλλιθέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This