Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς για την αιματηρή επίθεση σε 16χρονο στην πλατεία Μοναστηρακίου

Ο ανήλικος συλληφθείς προσπάθησε να κρυφτεί σε μαγαζί της περιοχής

Must Read

Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 37 και 16 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατηγορούμενοι για τη χθεσινοβραδινή επίθεση σε δύο 16χρονους στην Πλατεία Μοναστηρακίου, ο ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε στην κοιλιά από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που επιτέθηκαν στους 16χρονους, κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Μετά την επίθεση, οι δύο ανήλικοι ενημέρωσαν για το περιστατικό αστυνομικούς που έκαναν περιπολία στην περιοχή και, έπειτα από αναζητήσεις, ο 16χρονος εντοπίστηκε μέσα σε ένα κατάστημα κοντά στην πλατεία, στο οποίο είχε προσπαθήσει να κρυφτεί, ενώ ο 37χρονος βρέθηκε στην πλατεία. Οι αστυνομικοί τούς συνέλαβαν και τούς οδήγησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης, όπου και ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ομάδα που επιτέθηκε στους δύο ανήλικους.

Οι συλληφθέντες αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ ο 16χρονος  τραυματίας οδηγήθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

*φωτο αρχείου

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This