«Σας παρακαλώ, αφήστε με να…» – Τι ζήτησε η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα

Must Read

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα που «έσβησε» κλειδωμένο στο αυτοκίνητο, όταν ο πατέρας του το ξέχασε και πήγε στη δουλειά, αφήνοντας το παιδί για 8 ώρες μέσα στο όχημα.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο 37χρονος πατέρας μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου της Άρτας, υπό τον φόβο μη προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, καταρρακωμένη η 27χρονη μητέρα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται και να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή καθώς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την τραγωδία που σημειώθηκε.

Η νεαρή μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους παρακολουθείται από ψυχολόγους και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Παρασκευή. «Σας παρακαλώ, αφήστε με να τον δω» φέρεται να είπε στους γιατρούς, ζητώντας επίμονα να συναντηθεί με τον 37χρονο σύζυγό της, τον οποίο δεν έχει συναντήσει μετά από τον χαμό του παιδιού. Οι γιατροί έκριναν ότι αυτό θα επιδεινώσει την ψυχολογική της κατάσταση και δεν της επέτρεψαν τη συνάντηση με τον πατέρα του βρέφους.




Το Σάββατο, στο Περδικάκι Άρτας, θα γίνει η κηδεία του βρέφους, το οποίος προηγουμένως θα βαφτιστεί Λυδία – Ελένη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This