Στον ανακριτή Άρτας ο πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους που πέθανε στο αυτοκίνητο

Αύριο, Σάββατο η κηδεία του άτυχου μωρού

Must Read

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εξελίσσονται στην ΆρταΟι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την τραγωδία και κλαίγοντας αγκαλιάστηκαν. Ξέσπασαν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τι τους έχει συμβεί. 

Στον ανακριτή για την απολογία του θα οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή 12/5, ο 37χρονος πατέρας στην Άρτα ο οποίος ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αυτό να πεθάνει. Ο ίδιος αναμένεται να υποστηρίξει ότι «σταμάτησε το μυαλό του», κάτι που έλεγε συνεχώς και στους αστυνομικούς από την πρώτη στιγμή. Θα υποστηρίξει ότι το μυαλό του «κόλλησε», έπαθε ένα «μπλακ-άουτ» και ξέχασε ότι ήταν το μωρό στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και συνέχισε τον δρόμο του να φτάσει στη δουλειά του.

 

Συναντήθηκαν οι γονείς για λίγα λεπτά σε χώρο του νοσοκομείου

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη κατά του πατέρα για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου και ο ίδιος, αλλά και η σύζυγός του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας μετά τον τραγικό θάνατο του βρέφους. Ο πατέρας νοσηλεύεται φρουρούμενος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ψυχιατρικής κλινικής. Ο 37χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, καθώς το βρέφος έχασε τη ζωή του επειδή το ξέχασε στο αυτοκίνητό του στην Άρτα. 

 


«Η μητέρα είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα. Επίσης, η μητέρα ζήτησε και είδε τον σύζυγό της πάλι το μεσημέρι» ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ. «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αύριο, Σάββατο η κηδεία του βρέφους 

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί αύριο στις 12.00 το μεσημέρι, Σάββατο 12/5, στο χωριό Περδικορράχη της Άρτας. Εκεί θα γίνει η τελετή ταφής του πεντέμισι μηνών βρέφους. Επειδή ήταν αβάπτιστο, πριν από την τελετή της κηδείας θα διαβαστεί μια ειδική ευχή από τον ιερέα, στην οποία θα του δοθεί το όνομα Λυδία – Ελένη. Το ζεύγος παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθε στον κόσμο το μωρό τους. Γνωρίστηκαν στη δουλειά, καθώς εργάζονται στον ίδιο χώρο και πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

 

Διαβάστε ακόμα:

Άρτα: Πόσο γρήγορα μια καμπίνα αυτοκινήτου γίνεται «καμίνι» – Γαλεντέρης: «Σε δύο ώρες πέθανε το μωρό»

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Η μητέρα στην Άρτα λέει ότι δεν φταίει ο άντρας της» – Σε σοκ οι συνάδελφοι του 37χρονου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This