Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Η μητέρα στην Άρτα λέει ότι δεν φταίει ο άντρας της» – Σε σοκ οι συνάδελφοι του 37χρονου

Τι λέει η νονά του αδικοχαμένου μωρού

Must Read

Στην ψυχολογική κατάσταση των δυο γονιών στην Άρτα, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της περιοχής από την στιγμή που έχασαν το 5.5 μηνών βρέφος τους βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο αυτοκίνητο του πατέρα, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Live News, η μητέρα έχει αρχίσει να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της που ξέχασε το μωράκι στο αυτοκίνητο και να λέει πως δεν φταίει εκείνος για ότι συνέβη.

Ειδικότερα, για τον πατέρα είπε:

«Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ».

Για την μητέρα ανέφερε:

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα. Άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της».

Σχετικά με την συνάντησή τους που έγινε σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο.

«Ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι  ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της».

Ο κ. Γιαννάκος είπε πως οι γονείς έχουν πάρει άδεια από το νοσοκομείο ώστε το Σάββατο να παραστούν στην κηδεία του βρέφους που θα γίνει στην Περδικοράχη Άρτας, ο χωριό καταγωγής της μητέρας. Προηγουμένως το αδικοχαμένο μωράκι θα βαφτιστεί Λυδία-Ελένη.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»

Την απίστευτη τραγωδία που «χτύπησε» το ζευγάρι από την Άρτα δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα συνάδελφος του 37χρονου.

«Ήταν υπέροχο παιδί. Πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό που συνέβη. Δεν το πιστεύω, πραγματικά. Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς και μαμά. Την προηγούμενη ημέρα είδα τη μαμά και μας έδειχνε και βίντεο της μπέμπας. Ήταν ένα ζωηρό, όμορφο, πολύ όμορφο παιδάκι» ανέφερε ο συνάδελφος του 37χρονου στο Live News.

Και πρόσθεσε:«Εδώ γνωρίστηκαν. Αγαπήθηκαν πολύ και πιστεύω αγαπιούνται ακόμα. Είχε γυρίσει από Λευκάδα και έτρεξε από εδώ, πόσο είναι, να είναι 200 – 400 μέτρα; Η Μαρία είχε πάει στον παιδικό και γύρναγε με το αυτοκίνητο, γιατί της είπαν ότι το παιδί δεν ήρθε σήμερα. Είναι καταβεβλημένοι και οι δύο, πάρα πολύ».

Τέλος στην εκπομπή μίλησε και η νονά του αδικοχαμένου βρέφους αποκαλύπτοντας πως 10 συνάδελφοι του τραγικού πατέρα είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βαφτίσουν το μωρό. βαφτίσουν την μπέμπα.

«Το παιδάκι δεν είχε βαφτιστεί ακόμα και ήταν ένα από τα αιτήματα όλων των συναδέλφων να γίνουμε νονοί. Μέχρι και 10 είχαμε εκδηλώσει ενδιαφέρον, γιατί τα παιδιά ήταν αγαπημένοι συνάδελφοι και οι δύο. Δυστυχώς, τι να πω; Δεν ξέρω. Η μπέμπα θα βαφτιστεί αλλιώς. Να δώσει δύναμη ο Θεός» αναφέρει η νονά του αδικοχαμένου βρέφους.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Άρτα: Συναντήθηκε το ζευγάρι – Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα

«Σας παρακαλώ, αφήστε με να…» – Τι ζήτησε η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους στην Άρτα

Γ. Λέων για νεκρό βρέφος: «Έπαθε θερμοπληξία, δεν είχε ρυθμιστικό μηχανισμό»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This