Κοζάνη: Στη «φάκα» γιατρός που διακινούσε ναρκωτικά και έδινε πλαστές συνταγές!

Πώς εντοπίστηκε

Must Read

Αν και ήταν εκτός υπηρεσίας, ένας αστυνομικός της ομάδας ΟΠΚΕ στην Κοζάνη βρέθηκε μπροστά σε μια σοβαρή υπόθεση την οποία δεν μπορούσε απλά να προσπεράσει.

Ο αστυνομικός εντόπισε τον 59χρονο να παραλαμβάνει από την μια 48χρονη ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 2,1 γραμμαρίων και ναρκωτική ουσία shisha βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Άμεσα κάλεσε τους συναδέλφους του οι οποίοι έσπευσαν ταχύτατα και πέρασαν χειροπέδες στα δύο άτομα. Μεγάλη ήταν η έκπληξή τους όταν διαπίστωσαν ότι ο 59χρονος είναι γιατρός και ότι εμπλεκόταν και στην χορήγηση πλαστών πιστοποιητικών.

Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στους συλληφθέντες βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν, εκτός των προαναφερόμενων ναρκωτικών ουσιών, ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων, ψευδή ιατρική συνταγή χορήγησης ψυχοτρόπων φαρμάκων, 56 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών και θήκη καπνού με υπολείμματα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό.

Σε έρευνα στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,4 γραμμαρίων.

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως ιατρός, συνταγογράφησε ψευδή ιατρική συνταγή, προκειμένου η 48χρονη να προμηθευτεί ψυχότροπες ουσίες, ενώ στο παρελθόν έχει εκδώσει κι άλλες ψευδείς ιατρικές συνταγές.

Οι δύο συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και ψευδών ιατρικών πιστοποιήσεων, κατά περίπτωση.

Με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This