Στην Ελλάδα παραμένει ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς – Ποιος είναι ο λόγος

Must Read

Η είδηση ότι ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο δεν έχει φύγει από την Ελλάδα αλλά παραμένει εδώ ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η οικογένεια της νεαρής έχει βάλει πωλητήριο στο σπίτι που διατηρούσαν στην Αλόννησο πρόσφατα. Νωρίτερα, είχαν φύγει από την Ελλάδα η μητέρα της Κάρολαιν, Σουζάνας με τη μικρή κόρη της Λυδία καθώς είχε ληφθεί η απόφαση να επιστρέψουν για να ζήσουν μόνιμα στις Φιλιππίνες.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως μετά το πωλητήριο στο σπίτι ο Ντέιβιντ Κράουτς θα ακολουθούσε τη σύζυγό του και την εγγονή του στο εξωτερικό, όμως, αυτό δεν συνέβη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της Κάρολαιν φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας στην Ελλάδα καθώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που τον δυσκολεύει στις μετακινήσεις και γι’ αυτό προτίμησε να μην ταξιδέψει στις Φιλιππίνες.

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως ο κ. Κράουτς έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος από τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, δέχεται επισκέψεις από τους φίλους που απέκτησε στην Ελλάδα.

Επίσης, δεν έχει χάσει την επαφή του με τις Φιλιππίνες καθώς έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή με τη σύζυγό του. Τέλος, παραοκολουθεί στενά και τις εξελίξεις στην δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της κόρης του.

Δείτε το ρεπορτάζ:



Δείτε επίσης:

«Βόμβα»: «Ο Αναγνωστόπουλος παραδέχτηκε ότι σκότωσε την Καρολάιν για να σώσει τη Λυδία από συμμορία»

Ποια είναι η εντυπωσιακή ξανθιά που θα καταθέσει υπέρ του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ήταν ξύπνια όταν την έπνιξε ο Αναγνωστόπουλος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This