Δύο άτομα επιτέθηκαν με πυρσούς σε 26χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ στα Πατήσια

Οι δράστες προκάλεσαν στο θύμα σοβαρό έγκαυμα στο σβέρκο

Must Read

Ενα νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα Πατήσια, με 26χρονο φίλαθλος της ΑΕΚ να γίνεται στόχος επίθεσης από χούλιγκαν, οι οποίοι τον έκαψαν στον σβέρκο με πυρσούς!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 4 χθες το απόγευμα, στην οδό Μαρκορά 27, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι προσέγγισαν τον 26χρονο, που φορούσε διακριτικά της ομάδας του, άναψαν δύο πυρσούς και του επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί σοβαρό έγκαυμα στο σβέρκο. Κατόπιν, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, με τους πυρσούς που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης να έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., με την ελπίδα να βοηθήσουν στην ταυτοποίησή τους.

Λίγες ώρες αργότερα, εξάλλου, σημειώθηκε καταδρομική επίθεση στο χώρο στάθμευσης του γνωστού νυχτερινού κέντρου όπου η ΑΕΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα περίπου 30 ατόμων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, εμφανίστηκαν στη 1.30 στο σημείο και εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς το πάρκινγκ του καταστήματος, χωρίς, ευτυχώς, να προκληθούν τραυματισμοί.

Από τις φωτοβολίδες, πάντως, προκλήθηκε μικρής έκταση πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, το οποίο προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας. Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το σενάριο η επίθεση να σχετίζεται με οπαδούς αντίπαλης ομάδας, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τα social media για την τοποθεσία του γλεντιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This