Τρίκαλα: Κάτω από μπουφάν έκρυψαν τους υπεράριθμους μαθητές σε πούλμαν!

Τα υπεράριθμα παιδιά τα έβαλε στο πούλμαν η διευθύντρια του σχολείου, επειδή, όπως είπε, έκλαιγαν και τα λυπήθηκε...

Must Read

Κάποιοι δεν βάζουν με τίποτα μυαλό, παρά τα δεκάδες τροχαία δυστυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους, και προτιμούν να κάνουν «περικοπές» στην ασφάλεια, προς όφελος της μείωσης στο όποιο κόστος.

Οπως, για παράδειγμα, αυτό που συνέβη με πούλμαν που μετέφερε μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας Τρικάλων κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής. Κάποιος -πιθανότατα ο οδηγός του- είχε την ιδέα οι υπεράριθμοι μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο να κρυφτούν κάτω από τα μπουφάν των συμμαθητών τους, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε και μετέδωσε η εκπομπή «Live News», φαίνεται  ένας μαθητής να έχει βάλει το μπουφάν του πάνω σε συμμαθήτρια του, για να μην φαίνεται, ενώ υπάρχουν ακόμη και παιδιά όρθια μέσα στο όχημα. Ωστόσο, όταν η αστυνομία σταμάτησε το πούλμαν για έλεγχο, βρέθηκαν δύο υπεράριθμοι επιβάτες, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αφαιρέσουν το δίπλωμα του οδηγού.

«Η αστυνομία πρώτα σταμάτησε για έλεγχο το ένα λεωφορείο, όπου εκεί βρέθηκαν τα δύο υπεράριθμα παιδιά, που κρύβονταν κάτω από τα καθίσματα. Όσο, ωστόσο, κρατούσε η διαδικασία σε αυτό το λεωφορείο, ενημερώθηκε για τον έλεγχο τηλεφωνικά και ο οδηγός του δεύτερου, για να έχει τον νου του. Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας, συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου», δήλωσε στην κάμερα η μητέρα ενός εκ των μαθητών.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του σχολείου ισχυρίζεται ότι τα πράγματα έγιναν κάπως διαφορετικά. Μιλώντας στο «Live News», η γυναίκα παραδέχτηκε μεν ότι υπήρχαν δύο παιδιά υπεράριθμα, ωστόσο, είπε πως τα έβαλε το λεωφορείο για να συμμετέχουν στην εκδρομή, με τη σύμφωνη, όπως είπε, γνώμη του οδηγού, επειδή… έκλαιγαν και τα λυπήθηκε. «Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια “κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς”. “Κρίμα είναι”, λέω, “ας τα βάλω”. Λέω του οδηγού “να βάλω δύο παιδάκια, που είναι παραπάνω; Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει “βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε;” λέει, “κοντά είναι”…».

  • Δείτε το ρεπορτάζ:





*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This