Στο εδώλιο οι σατανικοί εραστές για τη δολοφονία του καρδιολόγου Καλαντζάκη

Στις 14 Ιουνίου η δίκη στο Εφετείο για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη στην Κρήτη

Must Read

Στις 14 Ιουνίου αναμένεται να ανοίξει η δικαστική αυλαία για την πολύκροτη υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, τον Οκτώβριο του 2017, στη Σητεία. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης θα καθίσουν η 42χρονη Βουλγάρα χήρα του θύματος Ντέζι Γκοβεντάροβα και ο ομοεθνής πρώην εραστής της Κρασιμίρ Καρσέφ, με την ελπίδα ότι θα σπάσουν τα ισόβια που τους είχαν επιβληθεί σε πρώτο βαθμό!

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είχε κρίνει τη χήρα ένοχη για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά -και όχι για άμεση συνέργεια, όπως ήταν η αρχική κατηγορία- και τον 41χρονο πρώην αστυνομικό ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Μάλιστα, η ετυμηγορία του δικαστηρίου είχε καταρρακώσει τη 40χρονη Βουλγάρα, η οποία είχε ξεσπάσει σε λυγμούς στο άκουσμα της απόφασης. Η χήρα του άτυχου 62χρονου εμμένει πεισματικά στην αθωότητά της και ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τα σκοτεινά σχέδια του ομοεθνούς της πρώην αστυνομικού, με τον οποίο διατηρούσε την τελευταία τετραετία παθιασμένη σχέση. Μάλιστα, η ίδια φέρεται ότι έχει καταθέσει μηνύσεις σε βάρος φίλων του εκλιπόντος, οι οποίοι είχαν ισχυριστεί πως ο 62χρονος καρδιολόγος τούς είχε εκμυστηρευτεί ότι η σύζυγός του τού έκλεβε χρήματα και ότι φοβόταν πως θα τον δηλητηριάσει.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος πρώην αστυνομικός, ο οποίος ταξίδεψε δύο φορές μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας από την πατρίδα του στην Κρήτη με σκοπό να βγάλει από τη μέση τον ερωτικό αντίζηλό του, ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την αποκλειστική ευθύνη για τη δολοφονία, αφήνοντας στο απυρόβλητο την ερωμένη του, για την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό. Στην απολογία του ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε στο έγκλημα είχαν να κάνουν με απειλές προς το παιδί του, καθώς ο άτυχος 62χρονος είχε αντιληφθεί τη σχέση που διατηρούσε με τη 42χρονη ομοεθνή του.

Η άγρια δολοφονία που φέρεται ότι σχεδίασε η Ντέζι και εκτέλεσε ο αστυνομικός ομοεθνής εραστής της με σκοπό να καρπωθούν τη μεγάλη περιουσία του 62χρονου καρδιολόγου έγινε το πρωί της 7ης Οκτωβρίου 2017, όταν ο γιατρός κατευθυνόταν με τη Mercedes του από τη Σητεία στο ιατρείο του στον Μακρύ Γιαλό. Κρυμμένος σε αγριελιές, στη θέση «Πιλαλήματα του Κουτσουρά», παραμόνευε ο 37χρονος εραστής της Ντέζι και, μόλις είδε το αυτοκίνητο του άτυχου καρδιολόγου, άνοιξε πυρ με κυνηγετική καραμπίνα. Η πρώτη βολή αιφνιδίασε και τραυμάτισε τον Καλαντζάκη, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Οταν βγήκε από αυτό για να ζητήσει βοήθεια, ο αδίστακτος δράστης τον πυροβόλησε δύο φορές πισώπλατα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This